Monday, November 30, 2009

Catatan....The Twillight Saga


Seriously...seriously.... haku tak penah amik pot pun pasal citer nieh..eheheeh

Last year citer nie keluar pun haku tak heran....sebab tengok pelakon tak kenal..newcomer kots...

Tapi lately nie..cam apasal semua orang dok citer pasal citer nieh ek...best sangat ker...nak nak second movie dia pun nak kluar (dah release dah pun)...

Aku pun cam curious gak la...best ker ek citer Twillight nieh...so dok terpk nak carik la DVD Twillight nie kan..nak tau la sangat best ker citernyer...nak tengok kat HBO..kat rumah tak langgan pun Movies Channel...

Pucuk dicita ulam mendatang ada orang lak bagi citer nieh eheheh so aper lagik weekend haritue..sakan haku tengok citer nie kat rumah...



My first impression bila tengok citer nie... citer nie sangat-sangat sweet...novel dia tak baca lagi...rasanya harus kene baca kot....tengok movie nie pun gelap gelita...so lepas tue haku gagah dok carik kat Youtube... apa-apa yang related dengan Twillight... dapat la gambar jelas sikit (harus carik DVD gambar terang kannn)...

Ohh no wonder la ramai yang merembes-rembes tengok citer nieh.... Edward Cullen so gojes hoccay.,.memang merembesss...hahahahaha..gilo gilo.... dan Bella pun sangat-sangat comel...

Gigih dok tengok kat Youtube..sakan pulak ku carik trailer New Moon....errrrk...Jacob sudah potong rambut....badan six pack.... errrkk ini nak tengok citer ker nak tengok orang....hahahahahahha


 

so adalah dengan ini....haku dah cam meroyan nak tengok New Moon...ada sesapa mau blanja kah?? ngeh ngeh ngeh.....






http://azimahas.blogspot.com



Catatan....Hari Raya Haji


Assalamualaikum,

Bawak laptop balik rumah pun keje haku dok layan youtube jek tak sudah-sudah.  Hahah dok merembes tak abih-abih Edward Cullen...err next entry yer... entry tanpa gambar....

Okey. Raya Haji nie aku sambut biasa-biasa jek tak ada la beria-ia even tak masak pepe pung.  Tak ada preparation langsung.  Pagi raya pun terbangun lewat...sedar2 terdengar orang bertakbir dari surau...bingkas bangun aku jadinya.  Kejut Abie bagai, hajat hati tahu ni nak la solat raya kat surau...abih dah terlambat anak-anak pun sedap tido lagik camner...

Lepas jek Abie balik dari Solat Aidil Adha....kita orang bergegas pi rumah Mak Long Izzati.  Kat sana.. Kak Na masak rendang ayam gitu ada la lemang ngan nasi impit....errr apekah..apekah..apekah..iyer kawan-kawan benar......adalah saya dengan ini adalah kanto di pagi Raya Aidil Adha dengan memakan nasi impit dan lemang...



oh gambar cilok yer terang-terang ada blog yang haku cilok tue kat situ....ehehe...




dan lemang pun adalah cilok jugak gambarnyer...


 Hajat hati nak tala lemang jek...tapi nasi impit tue kuat tul godaannya....ehehe so adalah kantoi yer....

Dalam tengah hari balik rumah sebab Abie nak Solat Jumaat pulak.  Dapat sms dari Angah, tanya nak gi umah Abang Adi tak....tengok keadaan Abie lah.... Abie balik dari Solat Jumaat jek aku pun tanya nak gi Damansara tak? Dia pun okey jek so dalam kul 3 petang kita orang pun bergegas ler ke Sri Damansara rumah Abang Adi.

Sampai umah Abang Adi aku dah terbau-bau rendang ayam....fuhhh...godaan lagikah!!! Tengok..Nasi Impit lagik....tengok-tengok ada Nasi Berani...eh Beriani...apekah apekah!!! Ohh..tidak..Nasi itu tidak saya makan tapi disebabkan pagi sudah kanto Nasi Impit maka dengan tidak bersalahnya saya makan jugak Nasi Impit di rumah Abang Adi....hahahaha....huhuhu...

Lepak umah Abang Adi, lepas Maghrib baru gegas balik rumah. 

Okey lah..malas nak citer panjang-panjang....cut long story short..Hari Kedua Raya pun kantoi gak lagik sarapan ketupat ngan rendang bekal Angah bagi. 

Pastu tengah hari sedap jek tala nasi ngan daging bakar kat rumah Kak Na...malam pulak Makan Nasi lagik ngan sup tulang....

eheheheh teruk tul kang....

So pagi tadi ku ym dengan Puan Pengerusi Majlis C99HTN nieh..nak bagi tau..nak tarik diri sebab rasanya...tak baloi lak haku masuk kalau dengan rasa tidak bersalah nya haku jamah nasik....

Tapi Pn. Pengerusi kata...tak apa lah..teruskan jek....tarik diri ker tak tarik diri ker...bayar tetap bayar....ahakss.... ..of course...aku tau memang awal-awal lagi aku takkan menang...sebabnya sejak tak makan nasi nie..berat haku statik jek tak turun-turun pung...

Nak salahkan diri sendiri jugak sebab aku tak exercise...tapi kan pepagi haku turun naik tangga naik komuter bagai lagik tue..tak cukup lagi kah...hehehe......

So geng....mana yang tak kantoi tu teruskan usaha anda yerrr....

Jangan lah kantaoi seperti saya....ngeh ngeh ngeh...






http://azimahas.blogspot.com



Thursday, November 26, 2009

Catatan....Hmmm



This time i know, it was not because of PMS.  This time i know the feeling is really really genuine. 

I don't know how long I can stand with this situation.  I don't know how long this tears will drop. I don't know how long I will be able to face all this.

How I wish my mother was here.  Miss her so much.

Am i being selfish?

Ya Allah, give me strength to go through all the obstacle and anticipation in my life.




http://azimahas.blogspot.com


Wednesday, November 25, 2009

Catatan....Melati's Chocolatier


Assalamualaikum,

Sekarang aku tengah weng..mengantuk giler..malam tadi tido lambat...tapi rasanya tak ada la lambat sangat..sebab standard haku tido hari-hari 12.00 tengah malam.  Malam tadi cuma extend satu jam jek.  Kul 1 lebih baru tido. 

Tapi pagi ni adalah sangat penat rasa badan...dan mata nie cam tak leh bukak jek....huhuhuhu..

Sebab apa tido lambat...adalah disebabkan ini...



 

 

tiga bekas di atas nie jek.... lebih kurang 100 ketul coklat .... itupun masa buat coklat-coklat nie haku dah weng gilerrrr..tak tau apasal lately nie......weng pala ni makin menjadi-jadi..dunia rasa berputar-putar...tak reti nak describe...dizziness... low blood pressure kah...ataupun sebab tak makan nasik (motip cakap? ahaksss)....
 




dan tiga gambar di atas ni pulak adalah dilakukan pada hujung minggu haritue......



Komen dari rakan-rakan yang sudah merasa dan membeli, rasa coklat nie cam cadbury not too sweet..dan just nice sahaja.

Aku sedang proses nak buat blog baru khas utk business baru nieh......nanti aku war-warkan kat sini yer...

Sesiapa nak order boleh..tapi lepas raya haji yer...stok coklat dah abih kene tambah...

Buat masa nie aku buat praline sahaja dari coklat compound..insya'allah akan ditambah dari masa ke semasa...

Utk gift, wedding, Insya'Allah sedang ke arah itu.



http://azimahas.blogspot.com



Tuesday, November 24, 2009

Catatan....Dear Friend/s


Aku peratikan, everyday mesti ada kawan dari Oslo nie masuk blog haku.  Mak ni hazab sikit geografi..bila gugel gugel Oslo in Capital of Norway.... huhuhu jauh tue....  yang ku tau paling jauh kawan pun Ostolia... (perasannyer....hahahahaha)

Hello Friend...... nice to know you...or do we know each other? (skiping london lak mak)....

Meh la tinggal jejak..boleh kita berkenalan.......

tiba-tiba pn. ajiimah jadi malu malu tucennnn.....ehehehe

ntah ntah kenal tapi tak kenal (errr aper tue?? )





 


http://azimahas.blogspot.com


Catatan....Iskandar in Action


Assalamualaikum,

Semalam dah dok sibuk tayang-tayang gambar Izzati, hari ni kita tayang gambar Iskandar pulak. Lama tak update pasal budak-budak ni kan asik la citer pasal Mummy dia jek.


 Pagi di hujung minggu.  Sekarang nie Iskandar jenis bangun lambat.  Dia boleh bantai tido sampai kul 10 pagi kadang-kadang.  Weekend lepas.... biarkan jek dia tido sorang-sorang atas katil.  Mummy dok sibuk la gedang gedung mengerjakan rumah, laundry aper seme.  Naik atas tengok...aik anak haku dah menonggeng,...ingatkan dia dah bangun..dok panggil-panggil selamba jek...memang dia tidur...

Hai lah..macam-macam pesen tido anak Mummy nieh...
 
 Matahari dah naik nak...tak bangun-bangun lagi ker...... sedap tul tido menonggeng tu yer....

 
 gambar ni di ambil masa menemankan kakak dia masa Majlis Ihtifal haritue.... sampai awal... time dia la meronda-ronda sana sini....

 

 baru jek lepas ambik gambar kakak dia...dia pun sibuk gak suh amik gambar...tapi cam gini ler gayanyerr..... ish lasak sungguh budak bujang sorang nieh.... tengok gambar nie...memang ler...cheeky face tu terserlah...




http://azimahas.blogspot.com


Monday, November 23, 2009

Catatan....My Lovely Izzati



Anak dara I ni memang suka possing.... emak dia pulak suka melayan.... nanti ada masa memang ku nak suruh dia bergaya sakan gitu gini....

Mummy rasa anak Mummy sorang nie memang fotogenik......senyum tue kena jek bila ambik gambar....

Masa ambik gambar kat atas nie.... elok jek dia melayan Mummy dia..ahaksss.. Mummy dia lak over... Abie dia dari tangga dengar bunyi..

"Hai la menyampah nengoknyer..sama naik jek anak beranak....."

ahaksss..




Mummy pun tetiba nak enterprem.... ish cam tepung gomak lak haku rasa pakai fondesen nieh...haha rasa biasa hari hari pakai tue biasa jek.... sila salahkan lighting yang menyebabkan muka aku ala-ala kene tampal...ngeh ngeh ngeh....

Tengok anak dara tue.... ku suka sangat tengok dia senyum kalau ambik gambar... ehehehehe...

ada orang kata anak dara nie klon mak dia... comel sangat anak dara nieh...welllllllll like mother like daughter lah!! ahakssss...

sila muntah hijau kat rumah sendirik!!! kui kui kui...


http://azimahas.blogspot.com


Catatan....Jumpa-Jumpa Ex-SMASHSB, Klang Lagik!!!!


Hari Ahad, 22hb November 2009, jumpa lagik geng geng masa sekolah dulu.  Kali ni nak finalisekan reunion kita orang nanti masa Disember nanti....

Kali ni tempat berjumpa kat Midvalley...tapi kita orang lepak kat The Garden..kat Food Garden.... ish Mimie..lenkali tegur jek akak....no hal...walaupun ku tengah berhujah kalah ahli parlimen tue...kui kui kui....

Malas nak citer panjang-panjang..tengok je lah gambar-gambar nieh.... kali ni ku datang bawak anak dara ku sekali...




 

 

 

gambar ataih ni blurr sikit...tak per ler kan..ekekekeke.....

so...pada rerakan SG BERT Batch 89-93.


Makluman Perjumpaan adalah seperti berikut


Tarikh : 6 Disember 2009
Masa : 3.00 - 5.00 petang
Tempat : Bukit Tinggi Klang (alamat akan di beritahu kelak)
Bayaran : RM10 (seorang)

Kalau nak bawak family tue sila-sila lah..no problem...tapi bayaran ikut headcounts yer... bebudak rasanya..tak ada apa sangat....

Bayaran mintak dijelaskan pada Hari Kejadian.

Terpaksa tunda ke hari Ahad.... Sabtu tue ramai nau yang tak leh nak hadir. Memandangkan buat di Klang, Tanah Tumpah Darah sekolah kita..rasanya ramai yang leh hadir...

So, Batch 89-93 Sila Hadirkan diri anda yer!!!!!!




http://azimahas.blogspot.com


Catatan....Update C99HTN



Hapdet C99HTN.....tengok gambar di atas....ahahahahaha..iyer kawan-kawan..ini adalah entry kantoi....

semalam lepas sesi perjumpaan dengan rakan-rakan sekolah....balik tue naik komuter saja jek bawak Izzati naik komuter....dari stesen tue ..singgah sebentar di pasar malam....

adalah dengan ini aku dengan selambanya membeli nasi ayam rempah...dua bungkus......

balik rumah...

Abie: aik..nasik??


Mummy: Ha ah....


Abie:  Iskandar punyer?


Mummy: Alah dia bukan makan banyak pun...


Abie: Abih awak?


Mummy: hhhm...tu ler nyer...tak tau nak makan aper..asik mee mee mee.....


Abie: Hhmm alang-alang awak makan nasi tue nah..rasa Nasi Kerabu saya nieh..

hahahahah elok elok kantai Nasi Ayam jek ngan Nasi-Nasi Kerabu haku bedal gak..

Tapi disebabkan dah lama tak makan nasi...so ala-ala kurang selera nak makan nasi tue sebenarnya.... (apakah??).... so tak abihpun walaupun dikacau dek Iskandar.....

Sebab kantoi bukan lah haku mengidam nau nak makan nasik...tapi adalah disebabkan...haku dah buntu tak tau nak makan aper... (leh terima tak alasan nieh...)

Pepepun dengan niat dan tulus ikhlas.... haku mengaku haku kantoi malam tadi....kui kui kui...

Chop..siang tue pun kantoi gak sikit..Izzati makan nasi impit tak abih...huhuhu dua kali kantoi ler kan...hammpeh....






http://azimahas.blogspot.com


Catatan....Majlis Ihtifal Pasti


Assalamualaikum,

Hari Sabtu lepas 21hb November 2009, Tadika PASTI Izzati ada buat Majlis Ihtifal.  Simple jek majlisnyer tak ada la cam tadika-tadika lain yang gedabang gedebung....tapi okey ler kan....

Ini pun last minit dapat tahu patut hari Sabtu tue aku ada perjumpaan ngan geng geng sekolah tapi sebab anak dara nyer pasal...memang aku kensel la nak jumpa...anak lagi penting kan kan kan kan....ehehehe...

Let the picture speak for themselve...



 







Mummy kan tak tau langsung yang Izzati ada join nasyid..sebab tengok dalam aturcara majlis tue nasyid utk budak-budak umur 6 tahun jek...sekali tengok2 eh anak dara ni pun masuk gak sekali...kemain lagik mic kat dia.... ehehehe...yang kelakar tue...satu lagu jek dia tau yang lain2 dia tak tau..iyelah agaknya budak-budak 6 tahun tak cukup ramai....panggil jugak budak-budak 5 tahun join sekali..nampak la penuh sikit....



Mummy suka tengok baju konvo dia....cantik sangat.... Izzati tak pakai la sebab dia bukan 6 tahun.... errr budak bujang sorang tue harus enterprem yer....lasak nyer Subahanallah tak leh nak kata la.... .. 

 

 Info pasal periksa Izzati sebelum ada silap sikit.. Izzati sebenarnya dapat No.2 bukan No. 1 seperti yang dikatakan....tapi Alhamdulillah..dia dapat gak la hadiah... salah seorang pelajar cemerlang untuk kategori 5 Tahun... Doa Mummy  moga Izzati jadi anak yang bijak dan berjasa kepada ibu bapa, keluarga dan negara... dan tak lupa anak yang beriman yer.... Insya'Allah....

http://azimahas.blogspot.com


Friday, November 20, 2009

Catatan....Novel Baru




 Arggh..cukup-cukup la kan haku meroyan....sudah-sudah la tue nak marah-marah pasal widget-widget tue bagai....padan kan muka diri sendiri sudah.

Huhuhu awal-awal lagik haku dah buat investment ke atas buku-buku nieh. Nampaknya setiap bulan aku kene ketepikan dalam 30 ringgit untuk beli novel baru.  Okey kan dari aku ketepikan beratus-ratus ringgit.

Tapi percaya lah dua novel ni akan cepat jek aku perabihkan membacanya. Sebab aku jenis bila dah baca tak leh nak letak. Anak-anak tunggang langgang pun entah haper jadik pun tak tau...ehehehe..

So tadi ini lah investment terbaru haku.... sebelum ni aku dah beli buku baru jugak  so bulan ni nampaknya ada tiga novel haku dah beli.

1.  Dan Sebenarnya - Aisya Sofea
2.  Bukan Cinta Biasa - Izzul Izzati
3.  Ilham Hati - Damya Hanna

nak haku review ker buku-buku nie..best ker tidak...hhmm....nanti lah kasi haku habih baca dulu ek..baru review...

Buku baru Aisya Sofea dah abih baca.....cerita so so jek.... tak ada yang menarik sangat.  Senang cerita buku baru dia nie tak kena ngan jiwa haku..... nak tau tak kene jiwa bila haku baca depan, tengah, belakang..then baru aku baca page by page...ehehe kalau dari awal aku baca page by page...memang maknanya cerita tue best ler....ngeh ngeh ngeh.....

Nanti aku review buku2 tue ek...

Izzul Izzati tue ni first novel....aku dah beli second novel dia.... ahaks terbalik kansss...tak per la....so far leh terima la cerita dia...

Damya Hanna almost semua buku dia aku ada..... tapi buku-buku dia yang penghujung-penghujung nie dah kurang kick bagi aku.... tak per.... Ilham Hati nie akan ku review lagik nanti....

okey la..ke arah 16k.... sila klik klik..

korangnya nuffnang aku akan klik don't worry..hutang2 korang aku akan bayar jugak insya'allah...

skrg ni nuffnang rajin tido laaa...kat rumah tido kat opis pun tido....

tak tau la lappy baru nie buat dia jadik haru biru ker.....

tak per tinggal jejak yer kalau dah klik....lambat ke cepat ker insya'allah ku akan klik klik jugak...

http://azimahas.blogspot.com


Catatan....Padan Muka

padan muka...tu la asik nak tukar layout jek kejenya..orang lain naper leh maintain satu layout jek..naper la ko sibuk-sibuk asik nak tukar layout jek...padankan muka....huhuhu jenuh ku buat balik setiap widget..sib baik shoutbox tue ingat lagik dia nyer password....

traffic je lah cam orang mengong.... tak kira la sayang wooo 14000 tue...tak per lah ku reset balik 14000...uwaa padan muka..lepas ni nak buat lagik tak?? tak serik...tak serik..ha???

aper nak serik bulan depan haku boring haku tukar lagik..ahaks....kali ni ubah pakai layout bodoh-bodoh jek..ngeh ngeh ngeh....back to basic balik ahaksss.....bulan depan back to unbasic (????) ngeh ngeh ngeh...


http://azimahas.blogspot.com


Catatan....SENGAL!!!!

arrrgggh...mengong...budusss...mangkuk..abih ilang segala widget hakusss.....dah save pun dia hilang jugak.... ces..ces...cess...ilang segala traffic haku...arrggghh!!!! baper orang sudah masuk ini blog huwaaaaaa...sakitnyer hati.... aku ingat 14000 visitor jek.... huwaaaaa!!!

budus..mangkuksss....mengongg..... padan muka!!!!!


http://azimahas.blogspot.com


Catatan....Panggilan Haji




Panggilan Haji
Telah Tiba Lagi

Seronok kan kalau ada rezeki menunaikan Haji nieh.  Tahun ni rezeki Alang ngan Kak Zue pulak yang dapat pergi Haji.  Untung sebabnya Alang ikut package staff MAS..iyelah dah dia keje situ.

Semalam pagi aku berpeluang nak hantar Alang ngan Kak Zue gi Haji kat KLIA.  Abie tak dapat ikut ada cabutan undi aper ntah katanya.  Budak-budak harus tak bawak la kan, dah la tengah sakit pinggang.

Syahdu jek tengok Jemaah Haji yang dah siap berihram nak pergi tunaikan Haji.  Dalam hati terdetik gak bila agaknya rezeki aku dengan Abie nak gi tunaikan Haji.

Tiba waktu Alang nak masuk ke terminal, aku peluk Alang...rasa sayu sangat rasa hati. Airmata bergenang....tak tau nak rungkaikan apa yang aku rasa....

Semoga Alang ngan Kak Zue diperoleh Haji yang Mabrur....amin....


http://azimahas.blogspot.com





Catatan....Sakit Pinggang




Assalamualaikum,

Semalam patutnya amik halfday jek sebab nak hantar Alang ngan Kak Zue kat KLIA nak gi haji, tapi kat KLIA tue pun aku dah cam ulat bulu dah dok menahan sakit belakang nieh.

Dah tiga hari aku dok sakit belakang, Sakit gila-gila nyer sakit...sengal aper seme ada...risau gak la kan sebab dah lama aku tak sakit pinggang nieh.. Dulu-dulu zaman anak dara memang selalu kena gak la...sampai berpapah-papah haku sakit pinggang.

So disebabkan tidak tahan... ..aku terus pk amik MC je lah aduhai dua minggu berturut2 tue haku MC...tapi kali ni memang sakit yer....

Pergi sepital haku.... doktor cek aper seme...mujur bukan tulang belakang, dia cuma kata urat pinggang haku nie tegang.... muscle pain jek.... so dia kata.... i bagi injection je lah yer...pastue bagi ubat muscle releif..

Aiyak...sudah la sakit pinggang....sekali kono cocok pulak...cocok kek vontot lak tue...huhuhu..vontot ngan pinggang sudah dua kali sengal daaaa.....

Advise Doktor
1. Jangan pakai high heel yer (so hari nie aku berflat shoes jek ke opis)
2.  Jangan dukung anak..(errr pagi tadi dah selamat ku dukung Iskandar tue.....)
3.  Jangan buat keje yang kerap sangat membongkok...(aiyak..wekeend sudah mari daaa...how come kenot bongkok bongkok oneeee...)

Dalam banyak-banyak nasihat tue cuma satu jek aku leh ikut yang lelain tue....harammm dapat nak ikut....

Hopefully cepat la baik sakit pinggang nie...sengsara....rasa cam orang mengandung dah cukup bulan jek sakitnyer... kalau tido tue dah terlentang..terlentang je lerr..nak kalih-kalih hazab nyerrrr....

uhuks...uhukss...

http://azimahas.blogspot.com


Catatan....Nuffnang

Dear Bloggers,

Tima kasih banyak-banyak sebab klik nuffnang saya....tapi entah kenapa lately nie..saya tak nampak iklan dah kat nuffnang sayer....dah pergi blog kekawan pun kotak tue ada....tapi putih jek..iklannya tak ada....

Mintak maaf banyak-banyak  Inysa'allah ada kelapangan saya akan klik iklan rerakan semua yer...saya akan bayar hutang hutang klik seme....insya'allah....tapi jangan serik pulak nak klik iklan saya.....

Tak tau pesal dari last week lagik jadik cam gini..... malam2 kalau dapat online...saya balas balik yer.....


http://azimahas.blogspot.com


Wednesday, November 18, 2009

Catatan....Izzati, Periksa, Sekolah


Sebenarnya dah lama sangat nak update pasal nieh...tapi Mummy dia asik lupa jek nak snap gambar result akhir periksa Izzati haritue...

Pagi tadi ternampak result-result nie cepat-cepat Mummy snap snap...

Haritue masa periksa Izzati kata dia dapat no. 3 (masa periksa yang mula-mula dulu pertengahan tahun). Periksa akhir tahun nie Izzati cerita "Mummy...kakak dapat no. 1 kat sekolah" uiks...iyer ker?  Alhamdulillah.... inilah result periksa dia haritue....

























okey la kan....budak tadika umur lima tahun aper lah yang nak kita harapkan sangat.... tapi Mummy frust gak la...sebab macam sekolah dia tak ada apa-apa aktiviti yang parents leh join sekali.  Nak gak tengok kot kot ada ker nasyid ker...penyampaian hadiah ker, graduation ker....tak ada atau tak tau tidak ketahuan pulak aku...

Tapi biasanya mesti cikgu bagitau....tak bagitau kat parents mesti bagi tau kat penjaga...so far tak ada pepe pun aku terima apa-apa berita... rasa tak syok pulak tadika Izzati ni kurang aktiviti.

Pulak tu lepas abih periksa haritue nak ambik dia kat rumah Mak Long dia tetiba jek dia tunjuk gambar. Mummy cam ralatnyer laah...

Walaupun sekadar tadika Mummy nak jugak tengok anak Mummy join apa-apa aktiviti kat tadika tue....jeles jek baca cerita anak orang gitu gini..... hhhm...rasa tahun depan cam nak tukarkan dia sekolah jek.....

Inilah gambar dia berjubah.....comel sangat anak Mummy nieh.... tak per lah.... tak dapat tengok ada gambar pun jadi lah kan.....




http://azimahas.blogspot.com


Catatan....Makan Malam

Assalamualaikum,

Dah petang-petang baru ada peluang nak update blog, bukan aper... dari pagi tadi dok bertapa dalam meeting room.

Malam tadi tak tau aper mimpi Abie, tetiba jek dia beli durian....

Biarlah gambar yang bercerita...saya sedang menanggung kesakitan yang amat sangat..... tengah berfikir-fikir camne nak balik petang karang....


hhm....cedap mami..... adek makan duyan...


kakak memang suka makan duyan.....


hhmm.....tapi adek makan seulas jek....sememeh cam orang makan 10 ulas...


Abie gigih mengopak durian...


ini dinner Mummy..... Mummy tak makan durian sangat...

http://azimahas.blogspot.com