Friday, November 20, 2009

Catatan....Novel Baru




 Arggh..cukup-cukup la kan haku meroyan....sudah-sudah la tue nak marah-marah pasal widget-widget tue bagai....padan kan muka diri sendiri sudah.

Huhuhu awal-awal lagik haku dah buat investment ke atas buku-buku nieh. Nampaknya setiap bulan aku kene ketepikan dalam 30 ringgit untuk beli novel baru.  Okey kan dari aku ketepikan beratus-ratus ringgit.

Tapi percaya lah dua novel ni akan cepat jek aku perabihkan membacanya. Sebab aku jenis bila dah baca tak leh nak letak. Anak-anak tunggang langgang pun entah haper jadik pun tak tau...ehehehe..

So tadi ini lah investment terbaru haku.... sebelum ni aku dah beli buku baru jugak  so bulan ni nampaknya ada tiga novel haku dah beli.

1.  Dan Sebenarnya - Aisya Sofea
2.  Bukan Cinta Biasa - Izzul Izzati
3.  Ilham Hati - Damya Hanna

nak haku review ker buku-buku nie..best ker tidak...hhmm....nanti lah kasi haku habih baca dulu ek..baru review...

Buku baru Aisya Sofea dah abih baca.....cerita so so jek.... tak ada yang menarik sangat.  Senang cerita buku baru dia nie tak kena ngan jiwa haku..... nak tau tak kene jiwa bila haku baca depan, tengah, belakang..then baru aku baca page by page...ehehe kalau dari awal aku baca page by page...memang maknanya cerita tue best ler....ngeh ngeh ngeh.....

Nanti aku review buku2 tue ek...

Izzul Izzati tue ni first novel....aku dah beli second novel dia.... ahaks terbalik kansss...tak per la....so far leh terima la cerita dia...

Damya Hanna almost semua buku dia aku ada..... tapi buku-buku dia yang penghujung-penghujung nie dah kurang kick bagi aku.... tak per.... Ilham Hati nie akan ku review lagik nanti....

okey la..ke arah 16k.... sila klik klik..

korangnya nuffnang aku akan klik don't worry..hutang2 korang aku akan bayar jugak insya'allah...

skrg ni nuffnang rajin tido laaa...kat rumah tido kat opis pun tido....

tak tau la lappy baru nie buat dia jadik haru biru ker.....

tak per tinggal jejak yer kalau dah klik....lambat ke cepat ker insya'allah ku akan klik klik jugak...

http://azimahas.blogspot.com


7 comments:

  1. best gak layan novel nie kan...
    p2 klau dh mula bace mesti nk cpt2 abiskan..leka je... :)

    ReplyDelete
  2. mia pun suke gak novel..jd mcm akak la..klu dah baca, x ingat dunia kak..

    ReplyDelete
  3. mah,
    aku tak dan nk baca novel skrg ni.. jgn novel, majalah pun samo.. bawak balik elok.. sket lg, anak dara aku 'baca' naik hancur majalah aku.. kalau aku tgh baca dia sebuk gak, nak.. nak..

    sebb nk tanam kan minat membaca kat dia.. bg kan jugak la.. huhuh
    **mcm tu ker nk tanamkan minat dia? hmm???

    ReplyDelete
  4. huhuhu...satu buku sudah boring...... nampaknya dah dekat seminggu tak abih2 gak lagik satu buku..kui kui kui...

    ReplyDelete
  5. Anonymous3:09 PM

    If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete
  6. Anonymous3:33 PM

    This strategy is nothing new to most UGG Classic Tall workers or industrial hygienists. However, 1 component of protective equipment Classic Tall uggs is frequently overlooked. Industrial apparel complements all ugg 5815 kinds of protective equipment and is frequently the difference between an injury Classic Tall Boots and a near miss. Careful examination of the clothing that workers wear will reveal further opportunities to provide better protection and avoid accidents.The first guideline of efficient industrial apparel is fit. Industrial gear with moving components has the possible to snag loose apparel and pull a worker's arm or whole body into a machine.

    ReplyDelete

please be nice to me