Monday, November 23, 2009

Catatan....Majlis Ihtifal Pasti


Assalamualaikum,

Hari Sabtu lepas 21hb November 2009, Tadika PASTI Izzati ada buat Majlis Ihtifal.  Simple jek majlisnyer tak ada la cam tadika-tadika lain yang gedabang gedebung....tapi okey ler kan....

Ini pun last minit dapat tahu patut hari Sabtu tue aku ada perjumpaan ngan geng geng sekolah tapi sebab anak dara nyer pasal...memang aku kensel la nak jumpa...anak lagi penting kan kan kan kan....ehehehe...

Let the picture speak for themselve...



 







Mummy kan tak tau langsung yang Izzati ada join nasyid..sebab tengok dalam aturcara majlis tue nasyid utk budak-budak umur 6 tahun jek...sekali tengok2 eh anak dara ni pun masuk gak sekali...kemain lagik mic kat dia.... ehehehe...yang kelakar tue...satu lagu jek dia tau yang lain2 dia tak tau..iyelah agaknya budak-budak 6 tahun tak cukup ramai....panggil jugak budak-budak 5 tahun join sekali..nampak la penuh sikit....



Mummy suka tengok baju konvo dia....cantik sangat.... Izzati tak pakai la sebab dia bukan 6 tahun.... errr budak bujang sorang tue harus enterprem yer....lasak nyer Subahanallah tak leh nak kata la.... .. 

 

 Info pasal periksa Izzati sebelum ada silap sikit.. Izzati sebenarnya dapat No.2 bukan No. 1 seperti yang dikatakan....tapi Alhamdulillah..dia dapat gak la hadiah... salah seorang pelajar cemerlang untuk kategori 5 Tahun... Doa Mummy  moga Izzati jadi anak yang bijak dan berjasa kepada ibu bapa, keluarga dan negara... dan tak lupa anak yang beriman yer.... Insya'Allah....

http://azimahas.blogspot.com


1 comment:

  1. Anonymous3:09 PM

    If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete

please be nice to me