Wednesday, November 18, 2009

Catatan....Izzati, Periksa, Sekolah


Sebenarnya dah lama sangat nak update pasal nieh...tapi Mummy dia asik lupa jek nak snap gambar result akhir periksa Izzati haritue...

Pagi tadi ternampak result-result nie cepat-cepat Mummy snap snap...

Haritue masa periksa Izzati kata dia dapat no. 3 (masa periksa yang mula-mula dulu pertengahan tahun). Periksa akhir tahun nie Izzati cerita "Mummy...kakak dapat no. 1 kat sekolah" uiks...iyer ker?  Alhamdulillah.... inilah result periksa dia haritue....

























okey la kan....budak tadika umur lima tahun aper lah yang nak kita harapkan sangat.... tapi Mummy frust gak la...sebab macam sekolah dia tak ada apa-apa aktiviti yang parents leh join sekali.  Nak gak tengok kot kot ada ker nasyid ker...penyampaian hadiah ker, graduation ker....tak ada atau tak tau tidak ketahuan pulak aku...

Tapi biasanya mesti cikgu bagitau....tak bagitau kat parents mesti bagi tau kat penjaga...so far tak ada pepe pun aku terima apa-apa berita... rasa tak syok pulak tadika Izzati ni kurang aktiviti.

Pulak tu lepas abih periksa haritue nak ambik dia kat rumah Mak Long dia tetiba jek dia tunjuk gambar. Mummy cam ralatnyer laah...

Walaupun sekadar tadika Mummy nak jugak tengok anak Mummy join apa-apa aktiviti kat tadika tue....jeles jek baca cerita anak orang gitu gini..... hhhm...rasa tahun depan cam nak tukarkan dia sekolah jek.....

Inilah gambar dia berjubah.....comel sangat anak Mummy nieh.... tak per lah.... tak dapat tengok ada gambar pun jadi lah kan.....




http://azimahas.blogspot.com


1 comment:

  1. Anonymous3:12 PM

    If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete

please be nice to me