Wednesday, November 25, 2009

Catatan....Melati's Chocolatier


Assalamualaikum,

Sekarang aku tengah weng..mengantuk giler..malam tadi tido lambat...tapi rasanya tak ada la lambat sangat..sebab standard haku tido hari-hari 12.00 tengah malam.  Malam tadi cuma extend satu jam jek.  Kul 1 lebih baru tido. 

Tapi pagi ni adalah sangat penat rasa badan...dan mata nie cam tak leh bukak jek....huhuhuhu..

Sebab apa tido lambat...adalah disebabkan ini...



 

 

tiga bekas di atas nie jek.... lebih kurang 100 ketul coklat .... itupun masa buat coklat-coklat nie haku dah weng gilerrrr..tak tau apasal lately nie......weng pala ni makin menjadi-jadi..dunia rasa berputar-putar...tak reti nak describe...dizziness... low blood pressure kah...ataupun sebab tak makan nasik (motip cakap? ahaksss)....
 




dan tiga gambar di atas ni pulak adalah dilakukan pada hujung minggu haritue......



Komen dari rakan-rakan yang sudah merasa dan membeli, rasa coklat nie cam cadbury not too sweet..dan just nice sahaja.

Aku sedang proses nak buat blog baru khas utk business baru nieh......nanti aku war-warkan kat sini yer...

Sesiapa nak order boleh..tapi lepas raya haji yer...stok coklat dah abih kene tambah...

Buat masa nie aku buat praline sahaja dari coklat compound..insya'allah akan ditambah dari masa ke semasa...

Utk gift, wedding, Insya'Allah sedang ke arah itu.



http://azimahas.blogspot.com



5 comments:

  1. hi melati,
    nak tanya if i nak order for wedding gift boleh buat tak? email me at marshita.mansor@gl-group.com
    thanks.....
    me also known dmd in CARI... tak aktif dah punnn...

    ReplyDelete
  2. cepat update bape hinggt tu??? nk rsa cekelet kak mah buat ni...muhahahah

    ReplyDelete
  3. wah!! best nyer nbole buat cokolat. teringat citer chocolatier tu. sedappppp!

    ReplyDelete
  4. coklat mcm ni mmg sdp. hari tu for raya puasa abah saya ad beli. hmm. sdp sgt2. :)

    ReplyDelete
  5. Anonymous3:06 PM

    If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete

please be nice to me