Monday, November 30, 2009

Catatan....The Twillight Saga


Seriously...seriously.... haku tak penah amik pot pun pasal citer nieh..eheheeh

Last year citer nie keluar pun haku tak heran....sebab tengok pelakon tak kenal..newcomer kots...

Tapi lately nie..cam apasal semua orang dok citer pasal citer nieh ek...best sangat ker...nak nak second movie dia pun nak kluar (dah release dah pun)...

Aku pun cam curious gak la...best ker ek citer Twillight nieh...so dok terpk nak carik la DVD Twillight nie kan..nak tau la sangat best ker citernyer...nak tengok kat HBO..kat rumah tak langgan pun Movies Channel...

Pucuk dicita ulam mendatang ada orang lak bagi citer nieh eheheh so aper lagik weekend haritue..sakan haku tengok citer nie kat rumah...



My first impression bila tengok citer nie... citer nie sangat-sangat sweet...novel dia tak baca lagi...rasanya harus kene baca kot....tengok movie nie pun gelap gelita...so lepas tue haku gagah dok carik kat Youtube... apa-apa yang related dengan Twillight... dapat la gambar jelas sikit (harus carik DVD gambar terang kannn)...

Ohh no wonder la ramai yang merembes-rembes tengok citer nieh.... Edward Cullen so gojes hoccay.,.memang merembesss...hahahahaha..gilo gilo.... dan Bella pun sangat-sangat comel...

Gigih dok tengok kat Youtube..sakan pulak ku carik trailer New Moon....errrrk...Jacob sudah potong rambut....badan six pack.... errrkk ini nak tengok citer ker nak tengok orang....hahahahahahha


 

so adalah dengan ini....haku dah cam meroyan nak tengok New Moon...ada sesapa mau blanja kah?? ngeh ngeh ngeh.....






http://azimahas.blogspot.com



3 comments:

  1. aku da lama tak tgok movie ke vcd ke dvd... sejak anis da beso neh tak kosentret nk tgok..

    ReplyDelete
  2. Chik, aku memang fan movie nie. Buku dia ada 4 bijik, semuanye aku dah beli. Baca kat buku lagi best..pasal movie dia byk cut...
    Memang ler Si Edward Cullen tu cun giler...Si Jacob lagi tak tahan tgk badan dia...ahaaakkss...

    First movie dia - Twilight, aku tgk ntah brapa kali dah..tak terbilang aku..the 2nd movie - New Moon aku baru tgk sekali....

    ReplyDelete
  3. Anonymous3:05 PM

    If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete

please be nice to me