Friday, November 14, 2014

Catatan....Darah Tinggi


Assalamualaikum

Semalam MC lagik... dua minggu kepala weng..jalan pun terawang-awang jek rasa...tengkuk ni memang rasa stress sampai ke bahu-bahu...

Tak tahan semalam pegi la KPMC,  nak cek darah... hmmm darah borderline.. 139/95 ...tu pun dr kata tinggi... dua minggu dah ni...apa ke hal la aku nieh..

Hamek...sebulan dia bagi stok ubat darah tinggi...hish takut lah... jangan la permenant darah tinggi ni..harap2 ni sebab aku stress jek la... kejap jek pastu normal balik... tapi kalau dah dua minggu dok tinggi jek... ada can ke boleh normal....

Ohmaii..dok pk ni pun haku stress... macam-macam la yang distress kan...aku penat la.. letih... serius... jejak kaki masuk rumah aduhai macam2 hal la... aku pun tak tau la..napa... padahal sama jek dari dulu penat dari dulu pun gitu gak...dah orang tak ada helper kan memang seme benda pun aku buat kat rumah tu...

Agaknya dah sampai limit la kot.... umo pun dah 38... time to consider jangan nak pressure diri sangat kot... hhhmmm



denggg...harini lupa bawak ubat gi opis... mujur makan sekali sehari jek... malam karang jek lah... tolong ingatkan aku.... 







No comments:

Post a Comment

please be nice to me