Monday, November 10, 2014

Catatan....T Shirt I AM

Salam,

Perasan tak... rata-rata kan sekarang ni ramai beno yang pakai T Shirt I AM bla bla bla.... aku pun dok terpengaruh hehehe nak nak bila ada member dok upload kat FB tshirt yang dia tempah cuma RM15.00 jek utk all size... ko hado... tak menggeletis ko nak order..

Rata-rata aku dok survey mostly t-shirt harga mesti RM20 ke atas...belum lagi jumpa yang murah. Aku kan chepskate.. of course la aku akan carik semurah mungkin.

Hello... nak order harus la kene order semua sekali kan..termasuk mak bapak pun kene la order...baru la sedondon..kalau RM15 x 6 dah berapa... kalau rega RM20 x 6 dah berapa...so kene la berbelanja dengan bijak...ngeh ngeh ngeh..

So berkat rakan yang share tadi..aku pun mengorder la T Shirt I AM tersebut yang berharga RM15 sehelai semua size (ulang lagik).... 

tara....




Kain sangat-sangat elok...dan sangat-sangat puas hati you alls... bukan jenis kain yang kita beli time jalan2 kat PD ka Langkawi yang jenis nipis tu...ni memang material dia sangat-sangat okey....





Asal T Shirt I AM ni kan dari T Shirt Nikon tue... Abie depa kan kerja kat kedai gadget-gadget camera ni, jadi T Shirt I AM Nikon tu memang bersepah kat rumah tue dah part of uniform Abie nya... si kecik ni masa menerai T Shirt ni maghin kemain jerit lagi...

"T Shirt Abie laaaaaa....."

Hehehe kemain lagi dia ingat rupanya..

Okey haku puas hati dengan tshirt ni...korang nak beli??

Sila ke FB Page SW - Santai Wear Collection depa sangat helpful...

Ha lupa nak habaq... mek order lengan panjang utk Izzati ngan Mommy dia..maklumlah kan ke arah Muslimah sejati...kikikikiki....


No comments:

Post a Comment

please be nice to me