Tuesday, January 17, 2012

Catatan....I'm 5 months pregnant


Macam hampeh dah taip panjang2 aku lupa pulak yang nak haplod gambar dah kene block kat opis nieh...
kene masuk html baru leh haplod gambar..ngok ngek betul...

Diam tak diam dah 5 bulan aku mengandung rupanya..
rasa cam baru jek dapat tahu mengandung haritue....

Aku pun dah tak ingat aku 21 ker 22 minggu...
sebab nak kira based on tarikh last period tue tak leh pakai...

Scan last week... doktor kata lelaki
wah agak2 leh kurus tak aku lepas nieh..
menjaga 3 orang lelaki kat rumah tue...

Izzati la cam frust sikit....
tak per la kakak kententuan Allah kan
mana nak tau tup tup keluar sok perempuan...eehehe
kuasa Allah kan mana kita nak tau...

Well ini la latest picture of me...
makin kembang semangkuk....
muka, hidung, bibir seme dah kembang....
5 bulan dah cam 7 bulan
gini ler kalau dah jenis perut tebal kan....

 

1 comment:

please be nice to me