Monday, January 30, 2012

Catatan....Bebel Kosong

Assalamualaikum,

Dua tiga menjak nie asik la membatak kat FB jek kejanya..
entah bila nak rajin update blog pun tak tau..
rasa macam citer yang sama jek nak citer..
bebalik itu jugak eheh...
Pasal pregnancy pun bukan la nak kata tak excited.. excited jugak....
nak nak perut pun dah rasa baby gerak-gerak tendang-tendang...
tapi rasanya same old same old..
cuma macam biasa aku memang berdoa moga dipermudahkan proses kehamilan dan kelahiran...

Work wise....same old same old...
rasa cam keliru ngan diri sendiri pun ada jugak nak pindah keje...
mana nak dapat keje yang cam skrg relaks lepak..
sampai office jadik markas niaga..
kalau tempat lain mampus ler nak dapat cam gini kan...
kot kot terbizi ker...tak ada can nak business cam sekarang...

Baking business aku put on hold la kejap..
mood membaking memang dah ke laut dalam...
nak memasak pun memang aku lepas tekak utk anak anak jek..
nak baking lagik ler tak koser..... 
dok pk...ada baby sok.... ada masa ker nak membaking...
hhhhmm...bebel2 bodoh jek lah pagi nie yer....



No comments:

Post a Comment

please be nice to me