Monday, February 14, 2011

Catatan....Tak dak motif

Bila tak hadap laptop nie kan
idea tue macam banyak nau nak berblog
tapi bila dah hadap...
bukak dashboard...tekan new post
terus haku blank...

Ish roh blog nie memang tak mari mari la
apasal ek...
patut awal tahun semangat waja la kan
tapi entah la..
cam bosan jek..

Rasa cam benda yang sama jek nak citer...
padahal kalau nak citer pasal anak tue macam-macam..
agaknya sebab tak ada camera canggih kot
dok la guna cameraphone yang cuma 1.3megapixel nieh
asik la blurrr jek bila hamik gambar...

camera konon-konon DSLR tue...(bukan DSLR punggggg Rehannn)
bateri dah kong..kene beli batere chargeable yang baru
yagn reganya pun haruslah puluhan ringgit kan...
duit tarak.... nanti2 la...

Nak hamik gambar kek kek haku pun cam haram jek rupanya..
tak aper la...edit la mana yang patut..janji ado gambarnya kan..

Benonya aku nak citer benda lain dah bebel kelain..
aaaah sudah!!!!





No comments:

Post a Comment

please be nice to me