Monday, February 14, 2011

Catatan....Sisterhood


gambar raya last year...tengah preggy lagik ehehehehe


Tetiba ada motif pulak nak update blog

Alah sorry la Ed..gua tiru tajuk entry lu...
gua pun nak citer pasal sisterhood jugak ngeh ngeh ngeh.... 
alamak jap jap..lagu Anuar Zain kat radio....

Okeh lagu dah abih...ehehehe..sempat lagik tue...
bila baca entry Ed pasal sisterhood ku pun nak citer gak pasal sisterhood.

Benonya aku ada sorang jek kakak kandung...
tapi ada tiga orang kakak ipar....
kita orang nie boleh dikatakan kepala ting tong gak la
asal jumpa jek borak tak abih-abih
ehehehe...dulu time arwah Ibu ada lagik
rumah tue kira cam kampung gak la..
bila balik memasing kumpul ramai-ramai
ada gak la sampai pagi tak tido tido..dok borak

Yang kelakarnya..bila kita orang ada gathering kat ruma sesapa kan
bila dah kata nak balik tue...kene amik masa sejam yer.....
dah salam-salam....berdiri..borak kat hall ada la 10 minit
pastue teringat eh nak balik
jalan la masing2 ke pintu rumah pulak...ehhhh sambung borak lagikkkkk....
ada jugak dekat 10 minit tue.... then teringat lagik eh nak balik!!!
keluar la masing dari rumah...sambung pulak kat gate...hahahahaha
camtue la resmi memasing.....
sampai kene marah la ngan abang-abang haku ahaksss.....

Over kan perempuan perempuan nieh...
Yang paling best..acapkali jumpa
citer paling hot adalah..masing2 nak buat business...
macam2 business dah diangan-angankan..
konon nak jadik rakan kongsi segala....
tapi SATU PUN TAK JALAN...hahahaha
siap kene perli ngan abang2 aku lagik ehehehehehe...

Susah weh nak dapat kakak / ipar cam gini kan...
kamcenggggg.....







2 comments:

  1. best kan kalau dapat yg sekepala? hehehe. eleh, ko la tu. aku dok cuba listkan apa bussiness ko buat. hehehehehe...

    ReplyDelete
  2. hahahaa....ko tengok aku pung pang pung pang kat alam maya nie ko tak tengok akak2 aku ni kalau bercerita...perkh lagi dasat...ahahaha..

    ReplyDelete

please be nice to me