Wednesday, February 16, 2011

Catatan....Cita Cita Saya!!

Ed....masuk ni dalam list ek...hahahaha....
Kak Mah memang penuh angan-angan tawwww....
sila paham dan jangan dengki...
kang aku cakap ngan laki aku kanggg....ehehehe...

Aku ni benonya kan banyak sangat cita-cita..
cita-cita nak ada butik sendiri
cita-cita nak ada kedai buku
cita-cita nak ada kedai bakery

banyak nauuu cita-citanya..
tapi aku ada satu passion..yang dari zaman budak2 sampai la dah jadi mak budak
aku suka sangat baca novel...
yer nokss..novel... macam2 novel aku ada..
dari zaman kanak-kanak sampai ler dah jadi mak kanak-kanak
tapi tue la kan jenis tak reti jaga reta benda kan
entah kemana novel2 haku tue pun haku tak tau..
bersepah-sepah hilang pun ada...ada orang pinjam tak pulang2 pun ada..

Jadi bila dah rajin membaca novel nie kan
start la angan-angan (dari kecik nieh) nak jadik novelis..
muahahahahhaha Ed ko jangan gelak.... tikam ko kanggg...
jangan tak tau..hakak pernah buat cerpen tawww...(itu pun nak vangger ker??)
tapi kan bila hakak carik balik tak jumpa2 mana hakak simpan cerpen2 tue..
dulu2 kan guna disket...hilang kemana disket tue pun hakak tak tau..
sedeh wehhh..... (sedeh la sangattttttt)....

Anyway... tima kasih pada Kak Ana Sofiya sebab sudi sangat melawat blog saya...
iyer saya sangat bangga akak jengah blog saya...
Novelis tue.... nak tau mana satu...akak sofi (aku selalu panggil dia kak sofi ehehehe)...
dah buat novel dan dah keluar kat pasaran....
now dah addicted dengan blog dia...sebab baaaaaanyak citer citer yang best best..
tapi meroyan nak tunggu next bab..hahahah jangan marah Kak Sofi... 
cerpen pun besttt gilerzzz...





ni la novel pertama Kak Sofi nieh.......
pi la carik...... pendapat aku pasal novel nieh
so so jek... mungkin sebab first novel Kak Sof nie jadik kureng kick sikit..(sorry yer kak ikhlas cakap nieh)...
tapi kalau baca next next novel Kak Sofi yang ada kat blog dia
memang meletups yer oll nak nak citer Abang Mekanik... hakak jatuh chenta ngan Adham ahaksss..
anyway novel Tak Mungkin Ku Hindar nie...
tak rugi pun beli..... serius... leh buat koleksi....




4 comments:

  1. *pengshannnnnnnnnnnnn* (baru baca tajuk)

    meuehehehehehe.....

    ReplyDelete
  2. muahahahah ko memang!!

    ReplyDelete
  3. muhahaha...gelak sipu2...sila jgn ngadu kat laki akak yee...

    ReplyDelete
  4. nurul ni pun nak kene gak nieh ahahahaha....

    ReplyDelete

please be nice to me