Wednesday, February 16, 2011

Catatan....Red Velvet Cake!!



Kredit Pakcik Google.


Tergoda tak? haku tak tau la kalau korang tak tergoda,
tapi aku memang tergoda sangat-sangat..
resipi pun dah salin dan dah tampal kat pintu esbox...
tinggal nak buat jek lagik
tapi tak terbuat-buat...
rasa cam takut jek nak buat...

tapi ku sangat2 tergoda dengan warna merah ittew...
dengan frosting yang sangat menggiurkan...

serius..hakak sampai termimpi2 tau dek non
buat red velvet cake nieh...

hmmmmm bila la yer nak buat...
oh roh red velvet..kemarilah kau kepada ku...

ceh cam seru aper jek.....








10 comments:

  1. mah....................

    ko memng la.. buat la cpt2...... leh tepek cni.. aku coci mata

    ReplyDelete
  2. memang nak buat..tapi masa kureng ada....takat choc moist tue okey lagik ini first time nie harus la nak kene betoi2.... huhuhu..

    ReplyDelete
  3. Mmg sedap RV ni...dah siap htr la kt saya sikit hehehe...

    ReplyDelete
  4. OMG...tengok je pon tau dah sedap...hehe :)

    ReplyDelete
  5. mah,aku sama ngan ko, dah amek dah resepi, cuma tunggu semangat nak buat je datang...lagi pon aku kalau nak terai resepi baru aku kena wat time aku dah ready mentally and physically.

    ReplyDelete
  6. aku ni lebih pada tekak jek ja....
    teringin nak rasa...tadi konon nak beli kat depan opis nie..sekali tak ada daaaa..

    ReplyDelete
  7. kak mah,
    aku baru baik pengsan, ko pengsan kan aku balik.

    chooiiiiiiii...


    p/s: buat jgn tak buat. aku sekeh nanti. letak harga ok.

    ReplyDelete
  8. hahahah resit beli bahan kene tepek tak?

    ReplyDelete
  9. Chik, ko buat aku tetiba rasa nak makan kek plak. Hari nie aku craving pie la..tapi bila tengok gambar kek nie mcm nak gie Secret Recipe plak...heheheh

    ReplyDelete
  10. Punyalahh lama aku tunggu kek ko ni tak buat2 lagi ker?? Gigih aku masuk Coffee Bean KL sentral semata2 nak mengetest kesedapan RV ni td.. rega RM8.90 perslice. kira rm10 ler termasuk tax. lepas hajat tekak cumanyaa aku x berapa suka kelapa kering yg dia tabur tu ler.... overall mmg sedap arr..huhuhu

    ReplyDelete

please be nice to me