Thursday, February 17, 2011

Catatan....Jr. Masterchef Australia

Haku suka jek tengok citer masak-masak nieh
nak nak citer pasal pertandingan masak masak nie kan
tapi resmi aku tak suka tengok ulang ulang kali
dah tengok sekali abih satu season sudah
kalau ada ulangan jarang la layan melainkan kalau dah tak ada citer sangat..

Now tengah layan Jr. Masterchef....
perrkkhhh...mak 'suspek' betul la ngan budak-budak nieh...
umur 8-12 tahun dah terer masak segala gourmet bagai kan..
dessert aper seme....haku ni masak lemak pun fail...muerkekekeke...




my fav contestant...tak lain dah tak bukan ialah Pierre...
ish...he is so adorable...
cute...coool jekkk.....
ada leader quality la dalam diri dia..

walaupun ku dah tau sapa yang menang kan...
tapi still Pierre is still my fav ehehehe
go Pierre!!!!






2 comments:

  1. isk ku takleh tgk citer masak2 ni! asek ler nak mentedarah je....

    ReplyDelete
  2. ahakas....bughuk tul baca mentekedarah tue...

    ReplyDelete

please be nice to me