Friday, February 18, 2011

Catatan....Fanatik!!!

Gud the monin!!

Aku tak ada bahan jadinya dua tiga hari nie harus la entry syok sendiri kan..
blog sendiri syok sendiri la yer...
sila jangan pengsan....ahakss..

On the way nak pergi kerja tadi
dengar hot fm.... katanya KRU dijemput jadik guess artist..
udah 19 tahun anniversary KRU katanya...huhuhu

KRU Dulu


Teringat zaman muda remaja...
hakak memang peminat KRU...dari zaman sekolah menengah..
masa tue... minat giler ngan Yusri muahahaha..hampeh.com
Edry sebaya hakak... Yusri pulak share the same birthday with me..
ahaks itu pun nak citer..

Iyer... masa sekolah menengah manage to get KRU phone number...
sanggup tue gi telepon guna public phone sekolah
alah sekali tue jek pun dapat cakap
itupun gigil cam haper ntah..
hakak dapat cakap ngan Yusri jek pungg...
entah haper diborakkan pun ku tidak ketahuan..
rasa kejap jek pown....

Then, aper jek majalah paper yang ada gambar KRU...wajib beli taww
sampai ada satu file ku simpan khas gambar-gambar depa nieh
punya la minat... rasanya satu satu artis yang ku minat nak giler KRU ni lah..
ku sampai verangan nak kawin ngan Yusri tawww...(overrr!!!!!)

Then, keminatan (perkataan aper nieh) berlanjutan sampai la masuk ITM...
kaset kaset dia (kaset??? helloooo....hahhaha) wajib beli jugak
aper jek lagu yang ku tak hapal.....

Tapi bila meningkat usia nieh...tahap keminatan tue pun udah berkurangan la
malu kat budak-budak kecik...
zaman muda remaja okey ler kan nak melayan tahap mengong tueh....

KRU Sekarang (lebih matang)


Tapi tadi, bila depa jadik guest artis kat Hot FM
hakak sanggup tunggu sampai depa balik
baru ku pergi carik breakfast...
muahahahahahaha.....


Gambar : Kredit Google Search Image





6 comments:

  1. aku pung, minat giler.....................

    ReplyDelete
  2. Saya ni nak kata fanatik tu idak le. Tapi lagu2 depa semua saya suka. Sampai sekarang lagu mengerti tu saya ingat lagi liriknya..

    ReplyDelete
  3. minat giler pun dulu kala...la nie biasa2 jek... kadang artis baru pun tak kenal..eheh

    ReplyDelete
  4. aku minat otak dorg...kreatif

    ReplyDelete
  5. fuhyoooo..sampai ko call derang kak mah!
    kengkawan aku kat asrama memang ramai giler minat diorang! ada siap claim yusri laki dia haha..aku ni ntah nape..bab2 retis ni kurengg..tapi ingatlah zaman tu..

    ReplyDelete
  6. cik timah..hahahah tahun sekolah dulu lerrr.... lo nieh idok ler kuasa ker..

    ReplyDelete

please be nice to me