Friday, December 31, 2010

Catatan....Books + Register!!!


Cerita nak kene keluar hari ni jugak..
esok dah new year ...dah citer lain....
so apa jadik hari nie harus diceritakan hari nie jugak...
kalau tak nanti dia masuk Label 2011..tak best.....ehehehhe

Ini ler buku buku sekolah kakak...
mujur la buku2 teks dia nipis2...
ada gak a few item yang cam kagum jap la...
sebab time sekolah haku dulu tak ada memenda tue...huhuhu..


inilah semua buku bukunya...



baru selesai membalut buku buku teks....
guna pembalut ready made tue...senang...tapi cam ada terlebih sana sini nampak tak cantik pulak... 
harap2 pandai la kakak handle buku buku dia....
reminds me to get stamp nama Izzati...
next week tak guna buku lagi sempat kot nak buat...


buku buku teks Izzati....nipis2 je kan..




buku aktiviti...cute cute jek...sib baik bukan pinjaman...ehehehe



helllo....ada buku Laporan Adab yer....
zaman akak dulu tak ada pun..(rasanya....akak kan memory loss)

okey ini gambar-gambar masa pergi taklimat pagi tadik....




Abie tekun isi buku kesihatan dan pergigian....




parents yang beratur nak bayar yuran...



Abie lagik!!!

perkh malam nie buat entry pasal new year pulak...
errrr kalau tak terganggu dengan anak-anak....




1 comment:

  1. selamat ke sekolah izzati..and utk mami izzati...jgn riso sgt yer...hehehe...cam aku jugak dulu....anak 1st excited lebeh...hihihih

    ReplyDelete

please be nice to me