Saturday, January 1, 2011

Catatan....Wishlist 2011


SELAMAT TAHUN BARU YER OLLS!!!
SEMOGA TAHUN NI MEMBAWA SINAR BARU PADA KITA!!


Ku nak listkan wishlist aku utk 2011 nieh..
kalau dapat syukur..
tak dapat kita tunda ke tahun 2012 pulak yerrr

1. Pembukaan semula Melatis' Choclair.

Projek terbengkalai...bukan terbengkalai la..lebih pada projek tertunda...sebab haku preggy tahun 2010...lebih melayan mabuk dan tak larat jadi haper benda tak leh nak buat...so dengan tahun baru nie aku nak aktif semula...dengan membuat coklat...dismping tambah lagi satu... buat Choc Moist Cake...doakan yer...aminnn...
blog haku akan dibuka sedikit masa lagik...

Create your own banner at mybannermaker.com!


2. Kereta


Sangat payah tak ada kereta nieh....iyer..payah sangat...kalau Abie tak kerja  weekend okey gak no problem... tapi Abie kerja on weekend nie buatkan aku jadi payah nak bergerak... dapat Viva second hand pun jadik la kan......tapi tue la..lum berkemampuan lagik...wishlist jek...ada rezeki dapat la.....tak ada... berkorban apa saja... wishlist nie penting..lebih pada URGENT!!...eheehe...


3.  Blackberry Bold


Tak hagak-hagak kan wishlist...ahaks...cam aku cakap la...its just a wishlist....dapat syukurrrrr tak dapat...postpone.... orang tergila-gila I-Phone...tapi aku sibuk nak Blackberry..naper? entah... aku pun tak tau... or... mungkin kalau ada gajet lain boleh la difikirkan kan.... saja jekkk hahhaha..


4. Ipad


Ini pun sama...tak hagak-hagak nak.... orang lain bila terpk terus beli jek aku sampai kene masuk wishlist tue..kuhik kuhik...ha la mak sedar diri nokkkk...tak sedar bleh jek ku buat loan along pi beli muerkekekeke.... errrr beli nie sebab...haku nak berlagak..volley???? hampeh tul alasan...

Itu la yang aku dok terpk ...kot ada tambah lagik..bukan kene bayar pun..nak beli tue jek baru bayar...disamping Pembukaan Melati's Choclair..aku nak start niaga balik cam tudung-tudung, baju baju.... Insya'Allah doakan...duit jatuh keriba... nak meniaga tue seme bermodal....huhuhuhu...
Amin Ya Robbal'alaminnnnn.....

errr wishlist pada anak-anak....
macam2..... tak tersenarai rasanya...






2 comments:

  1. bestnya kalu dpt sume tuh... semoga mendapatkannya di tahun ini..:D

    ReplyDelete

please be nice to me