Monday, September 6, 2010

Catatan....Checkup at 32 weeks


I'm 32 weeks pregnant.....huhuhuhu..... terus terang cakap...memang badan sudah rasa memberatkan dirinyer..... jalan pun dah senget kiri kanan.....bibir rasa makin tebal...muka makin sembab...dan kaki rasa semakin membengkak..(uwaaa nak carik sandal raya tak dapat-dapat).....

Hari Sabtu lepas pergi checkup lagik...so lepas nie dua minggu sekali la jumpa Dr. Jamil kat KPMC tue yer.... aku ni jenis diam...kalau tak ada masalah sangat..memang senyap je ler jumpa Dr. tue....Dr. Jamil pun jenis tak banyak mulut...asal tak ada masalah dia okey jek...

So Hari Sabtu lepas for second time.... scan 3D lagik..... haritue tak cantik.... so Dr. Jamil tak print ler kot sebab tak nampak..kali nie nampak jelas dan nyata...seketul muka baby dalam perut...tapi gambar al hitam putih....

Mula-mula masa scan tue Dr. Jamil dah cakap baby songsang..kepala memang kat atas... tanya gak leh pusing ker doktor..... doktor kata boleh......

Harap-harap pusing la yer..... jangan tak pusing...Mummy tak mo la nak operation ker aper ker biar la normal....

Okey.....introducing our new munchkin....gambar ni dah ditayangkan terlebih dahulu kat facebook.....

First time tengok gambar nie...cam muka Iskandar....then ramai gak cakap memang muka Iskandar.....




Oh yer..... mesti ada orang tertanya berapa aku kene bila buat 3D scan nie kan.... without ubat aper benda masa checkup tue.... Dr. Jamil just charge haku consultation ngan lab charges jek yang totalnyer dalam RM39.00 

Kira murah la...walaupun tak berwarna tapi nampak la jugak seketul muka tue... aper lagik nak di harapkan...ehehe tapi kalau ada 4D scan pun okey gak kan ngeh ngeh ngeh..banyak demand la pulak.....



No comments:

Post a Comment

please be nice to me