Monday, September 6, 2010

Catatan....Pis Pis Pis....Kammu Jangan Nakkkal.....

Tak tau la kan..... ngikut saper la bujang sorang nieh (kikikikikik) suka sangat menyanyi..... boleh dikatakan lagu lagu tue cepat betul dia hafal...

Dek kalau hafal Surah ker doa ker kan bagus...(tapi doa makan dia dah leh baca sikit-sikit nak jugak tueeeee).....

Tapi yang perasan memang dia suka sangat menyanyi dan hp aku ler jadik mangsa.... selalu kalau nyanyi tue tak dapat nak rakam...kali nie rela hati pulak dia nak dirakamkan walaupun sekejap...ehehehehe...

Ini la lagu yang diulang-ulang...sampai boring...kalau tak lagu in lagu Shahir..kalau tak lagu Shahir lagu Adira..kalau tak lagu Adira..lagu Mila..ha hamik....lagu-lagu perempuan pun dia suka....

Lagu tema Epilog Syurga Cinta tue pun dia tauuuuu....aduhai....anak sapppaaaa la nieh!!!!

Layan la ek...sekejap jek.....bukan lama punggg...

video

Kenapa cam pelik jek video nie ek...tak per lah balik umah karang aku alter laaaa..... sebab kat opis nie cam kene block jek...youtube kene block.... nak amik link kat facebook pun kene block..hampeh jek.... layan je lah...mana yang boleh...... 











No comments:

Post a Comment

please be nice to me