Friday, August 27, 2010

Catatan....Weekend ni tak ada angan-angan ker?



Sementara menunggu boss nak masuk meeting haku meroyan la kat blog sendiri... weekend nie tak ada pulak angan-angan ker..last week macam-macam angan-angan minggu nie tak ada ker...

Rasa cam ada....tapi tak mo cakap nanti kene gelak ngan Makcik Rehan kata tak jadik kalau jadik aku canang tak jadik aku diam je ler korang pun bukan tau aper yang aku angan-angan kan

Weh angan-angan aper nieh...lerrr angan-angan masak memasak utk Iftar lerrr....

Roh masak memasak nie belum mari lagik..... karang nak tengok2 la apa yang mudah dan senang utk weekend nieh...

Haritu Zalia buat lontong cam menarikss...eheheh tapi tak mo lah.... hhhm..aper ek... fikir...fikir...fikir.....






No comments:

Post a Comment

please be nice to me