Monday, August 2, 2010

Catatan....Jalan-Jalan I-City


Citer dah basi dah pun...pegi I City ni pun last week..hari Rabu malam tak silap. Tetiba Abie ajak pergi...pegi jelah....

Dulu dengar I city ni free jek sekarang nie masuk kene bayar parking RM5...tapi rasanya boleh rebat balik kot.... dengan syarat hangkut je lah kupon yang diberi tue..kalau makan ker minum kat restoren dalam tue....dapat la rebat RM5..haritue kita orang tinggalkan kupon dalam kereta...sebab tak tau kan..kalau tak kira cam parking free la....

Sekarang ni tak tau la berapa parking depa charge sebab dengo citer...sebelum RM5 tue...parking RM2 jek...huhuuhu

So layan gambar je lah ek..

nak tengok banyak2 leh masuk facebook haku..
















the rest you all boleh tengok kat facebook..nice view..lampu-lampu tue seme cantik..budak-budak memang suka....ada cam bazar kat situ tapi kami tak singgah pun sebab kalau singgah sure kopak....mainan banyak ehehhehehe....so enjoy pegi la..salah satu destinasi jalan-jalan.....eheh














3 comments:

  1. cantik...tak berkesempatan lagi nak pegi..

    KASIH AYAH

    ReplyDelete
  2. memang cantik...

    budak seronok lupa pasal mengantuk ker penat ker....seronok tengok lampu lampu....

    ReplyDelete

please be nice to me