Friday, July 30, 2010

Catatan....Idea Please!!!!!

Minggu ni tak dapat nak update blog sangat....since last week lagik.....banyak masa dihabiskan dalam meeting room jek.... pastue kat rumah jenis malas.... bukan malas aper laptop rumah tue slow sangat...malas tul nak hapdet blog kalau nak berupload2 gambar nieh....

Ini pun ku buat schedule entry jek utk hari nie sebab petang karang dah kene masuk meeting balik pagi ni lepas insiden tren delay tue haku malas nak hadap kerja serius..pala dah migrain dah nieh.....

Aku nak mintak tolong idea dari korang...aku ada kain ela....tiga pasang jenis kain jersey sepasang jenis kain chiffon.... kain ni aku rasa dah nak masuk 2 tahun dah kot....tak bertempah2.....

Kain jersey ni nak buat baju aper yer..... tak mo buat tudung sayang...sebab aku suka corak dia.....baju aper ek nak buat.





kain kat atas nie beli kat Pnom Pnenh..... dalam dua meter rasanya.... ini kain jersey.... asal aritue plan memang ingat nak buat blouse...tapi blouse camner yer.....



ini pun kain jersey gak...kakak aku bagi dalam semeter lebih kot..ini Izzati dah request dia nak kain ni nak buat baju raya..... hhhhmmmm...nak bagi ker tidak..suka pulak dia corak2 cam gini........




ini pun kakak aku bagi gak dalam semeter lebih gak.... aku suka gak corak dia buat tudung lawa gak tapi aku tak nak buat tudung nak buat baju..hhhm....blouse camner ekkk nak buat????


ini kain chiffon aku beli kat Pnom Pnenh dulu..... tak gak bertempah...ini 4 meter..... rasa buat baju kurung je lah kan..... harus kene tunggu lepas abih pantang kot...hhhmmmm


tolong kasi idea kenkawan....





1 comment:

  1. Anonymous2:59 PM

    If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete

please be nice to me