Saturday, August 21, 2010

Catatan....Follow up checkup



Pagi tadi ada pregnancy checkup.... semalam lagik Abie dah cakap nak pergi awal sebab Abie masuk kerja kul 2.00 petang....okey lah... awal tak awal kul 10 gak a kita orang pegi..

Sib baik tak lama tunggu.... alhamdulillah semuanya run smoothly.... doktor kata tak ada pepe...aku pun tak banyak tanya.... ada la buat 3D scan...tapi tak nampak..doktor tunjuk hidung...tapi ku pun tak nampak walaupun 3D...tak print pun... tak cam Iskandar maghin..clear muka dia...tak per la...

Sekali next checkup another 2 weeks...wah..aku dah 30 minggu dah start checkup dua minggu sekali ker...huhuuhuhu.... rasa macam makin dekat pulak waktunyer...

Aku..honestly..tak ready dari segi mental utk bersalin...sebab dok terasa-rasa sakitnya bersalinkan Iskandar haritue...hhuhuhuhu...rasa nanti nak bersalin nak epidural jek...huhuhu....baru terpk dah cuak giler...

Then.... aper benda preparation pun aku tak buat lagik....huhuhu hai sempat ker nieh......isk isk isk...
















3 comments:

  1. Anonymous9:40 PM

    dah lama dah tu. insyaAllah semua selamat. nak patah balik tak boleh dah...


    hehehe...


    adrina/ed

    ReplyDelete
  2. insyallah semua ok...amik epidural xde nikmat le kak..kn sakit bersalin tu nikmat yg allah bg pd seorg ibu

    ReplyDelete
  3. dah rasa dah normal rasa sakit bersalin dua anak sebelum nie..sungguh bersalin iskandar haritue buat rasa serik sangat...huhuhuhu..harap harap kali ni okey semuanya....

    ReplyDelete

please be nice to me