Thursday, August 12, 2010

Catatan....Abie & Me





Macam sangap jek nak hapdet blog.... Diari Ramadhan hari nie camner pulak...huish harus di hapdet malam karang kalau mata tidak kuyu.....

Hati rasa sedih.... sejak Abie keje shift nieh....jarang dapat spent time ngan Abie.... kalau Abie cuti yang seminggu sekali jek tue...boleh la nak buka poser sesama.... the rest of the week tu...ku nak buka poser sengsorang ker kat rumah uhuks....

Pagi tadi dok sms Abie... airmata dah bergenang-genang dah....pulak tue Abie ada cakap..first day raya dia kene kerja tak leh cuti...uhuks..lagi la rasa tak syok nak beraya tahun nieh..

Haish bila start bukak citer mula la nak berkaca-kaca jek mata nieh........






5 comments:

  1. alamak 1st raya en somi dah koje....sabo jeler kak mah...dugaan tu...huhu

    ReplyDelete
  2. hisham kerja mana kak mah?

    ReplyDelete
  3. Anonymous6:05 AM

    Amiable post and this mail helped me alot in my college assignement. Thanks you on your information.

    ReplyDelete
  4. alahai... kesian kat azi..
    banyak2 sabar dan bertabah ye azi
    dugaan dunia...

    ReplyDelete
  5. ze, iyolah dugaan.....nak buat gi mana..


    ed..dia keje kat taman equine seri kembangan...

    kak sue... iyer...sedang bertabah....

    ReplyDelete

please be nice to me