Tuesday, July 6, 2010

Catatan....Yeah..Yeah...Den Monang!!! Den Monang!!


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..... eheh skema ler pulak...

Olls...ingat tak entry ah kak yang INI.... ehehehehe..... ingatkan semalam lagik nak hapdet...tapi ah kak masa dapat tau semalam dah waktunyer utk pulang ke romah..kalau tak kang somi ah kak menunggu lama pulak ah kak....

Ah kak menang yer ollssss....gedik sungguh laaaaa...... dalam sejarah sepanjang akak masuk apa-apa contest...(aper contest yang ku masuk????)...ini lah first time dalam sejarah ku menang...tak per lah...dapat no. 3 pun hoccay la kan...hadiah pun lomayan dek non..... saper tak mau kennnnn......Alhamdulillah rezeki anak dalam perut nie kot....bertuah sungguh lah rasanya....


Ini link yang mengatakan ah kak menang... KLIK SINI yer...

Dan gambar yang bertuah ittew adalah....ini...



jeles la jeles laaa...hahahahahha (gelak setan sungguh!!!)







2 comments:

  1. congrats mah! hohohoho... izzati dah pandai pakei bincu you! heheheh

    ReplyDelete
  2. congrats :)

    mmg same pun..

    ReplyDelete

please be nice to me