Friday, July 30, 2010

Catatan....Terima Kasih Aku-Noi!!!


Terima kasih kat Znil..... aritue menang hadiah sebab masuk contest yang Znil buat...dah dapat dah hadiahnya..itu ha kat atas tue.... sangat suka.... tengok buku Enid Blyton tue teringat zaman sekolah rendah dulu suka baca.....

Bila Izzati dapat baca yer??...ohhh Znil kata Izzati tak leh baca Mummy dia la kene bacakan...ehehehe..okey okey Insya'Allah...


Haritue belikan Izzati buku-buku cerita kat atas nie tebal gak la setiap buku tue....tapi dalam tue ada macam-macam cerita dan tulisan pun boleh dikatakan besar-besar gak la.... satu hari memang ku suruh dia baca sekurang-kurangnya satu muka surat.....ini nak bagi dia lancar membaca....


Kadang-kadang ingat kadang-kadang lupa nak suruh dia baca buku tue...sebab asal balik jek sekarang nie dia dok layan kartun jek..... kadang-kadang dia rajin, kadang-kadang dia malas.......tapi satu hari satu muka surat tue bagi aku okey la...ada certain2 words dia tak leh nak baca sangat lagik cam bunyi au, ing, ang, tak per..ku tak paksa pun ku terus sebut jek..so bila dua tiga kali dia dah jumpa benda yang sama dia dah boleh baca....

Buku cerita ni pun okey gak sebab every suku kata tue warna lain.....itu yang buat dia senang tue... buku Bacalah Anak ku tue bakal di bacakan kepada Iskandar pulak lepas nie...aisey..... nampak gaya tough sikit nak ajar budak Iskandar nieh......







1 comment:

  1. Anonymous2:59 PM

    If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete

please be nice to me