Thursday, July 1, 2010

Catatan....Ikan Terubuk Masin Sarawak!!


Gambar adalah cilok DI SINI


Kene beli?? Harus beli?? Wajib beli???

no no no i tak mengidam pun..just terasa cam nak buat supply utk bulan puasa ni sok..utk pembuka selera time sahur nanti...

camne leh terfikir nak ikan terubuk masin ni pulak....

Hari ni i adalah puasa.....pagi tadi sahur mee jek..... so baru kul 3 ku dah rasa lembik gilerrrrsss.... serius... baby pun dari pagi tadi bergerak tak berhenti-henti....kenkawan cakap baby lapar...

tetiba teringat...harus lah lepas nie sahur kene makan nasik..dok pk apa nak dilawankan dengan nasi yang membuka selera..haruslah ikan masin kan.....sambal belacan ker......itu la dok terpk ikan terubuk masin nieh.... nak mencarik pulak la masalah..sib baik ada kawan bagi link kedai ummie nieh..rasa order dari kedai nie je lah kot.....

petang ni nak buka aper ek.... rasa nak makan nasik panas-panas + sambal tempoyak + ikan kembung goreng garing dan ulam-ulaman sikit.... sms abie....

OC lagi ker hari nieh? (open closing keja dari pagi sampai malam)

tak..... tapi ada meeting malam ni kat store...

petang ni terasa nak buka puasa ngan ikan kembung goreng, sambal tempoyak ngan ulam ulam sikit agak-agak leh dapat tak?

tengok lah....ada auditor kat store nieh...

uhuks..rasa sedey la pulak....uhuks..uhuks...









2 comments:

  1. kak mah...kedengaran sedap! kalo dpt contact tokey tu share ye...aloh jgn lah sedey kak mah....

    ReplyDelete

please be nice to me