Friday, June 18, 2010

Catatan....Sekolah Rendah!!!


Adeh...aku nak tergelak tengok gambar nieh.. selepas setahun lebih berkecimpung dalam arena Facebooking nieh...lately nie baru jumpa balik kawan-kawan sekolah rendah.....hahahahah....

Koleksi simpanan aku time sekolah rendah dulu entah mana pegi pun aku tak tau... tetiba pagi tadi, best friend masa sekolah rendah dok add aku kat FB...

Tengok-tengok ada gambar nieh..alahai.... rasa nak tergelak jek..... huhuhu ada la dua tiga kawan yang aku dok teringat.....mana yang duduk satu kawasan perumahan tue aku tak lupa la..mana yang duduk tempat lain tue harus la hilang ingatan kan....

Korang nampak tak cikgu tue...korang kenal tak?? kalau korang kenal memang korang terer....eehhehehehehhee... Itu Cikgu English aku masa sekolah rendah.... tapi dia tak pernah suh panggil cikgu..dia suruh panggil Pn. nama dia Pn. Satila... sounds familiar......gelemer sekarang...sebab anak pun gelemer....ehehehehhee...

Masa sekolah rendah rajin ler aku ngan anak dia join pertandingan nasyid kat sekolah ahaksss...... tak yah reveal lah..korang carik la sendiri saper artis tue....kuhik kuhik kuhik......


Nota kaki: carik la aku mana satu..kalau korang terer....ehehehehehhe












6 comments:

  1. teka ler.... alah tak kan tak kenal..anyway..artis tue tak termasuk pun dalam gambar tue...

    ReplyDelete
  2. nurazmiah2:44 PM

    aku teka yeaa...mak ning baizura ker?...

    ReplyDelete
  3. hehehehehe.....fandaiiii

    ReplyDelete
  4. nurazmiah3:03 PM

    yeaayyyy!!!....ada hadiah x?...huahuahua...

    ReplyDelete
  5. alamak i tak buat contest lah!! ehehehehehe

    ReplyDelete

please be nice to me