Wednesday, June 23, 2010

Catatan....Anak-Anak Bergumbira


Semalam atas sebab-sebab tertentu maka Mummy mengambil cuti kecemasan.....kebetulan Abie pun cuti jugak..bila difikir-fikirkan lama sungguh tak bawak anak-anak berjalan-jalan......

So semalam Mummy adalah gaji...(duit pun udah sangap la nieh).....berhajat nak bawak anak-anak gi tengok wayang...Izzati pun sibuk nak tengok Toy Story 3...so makanya Mummy dan Abie gi lah melayan kehendak anak...

Hajat Mummy nak tengok wayang dekat-dekat jek....tapi Abie telah melajakkan kereta menuju ke Midvalley......


Iyer lama sudah tak tengok budak-budak nie enjoy...... tapi nak dapat cam gini sebulan sekali je lah.... oh Mummy idok mengambil gambar sakan... Iskandar mood tak okey sangat semalam...nak amik gambar dia tak mau..mood dia adalah nak lepas kan diri berlari sana sini cam kambing keluar kandang...sian anak haku..ehehehe..

gambar-gambar kat bawah ni hazab....kurang pencahayaan sebab kamera hp tak dak flash... biasala tengok wayang kan..cahaya pun suram gituk....





kalau ada lampu kat sini mesti cantik gambar nie kan..... tak per lerrr......sib baik la budak-budak siap pakai sweater....dalam tue sejuk gilersss...





muka si budak nakal....yang tak reti duk diam dalam wayang.....


sementara tunggu nak masuk nieh.....main duduk jek.....




time ni ada sikit okey mood dia nak amik gambar cam gini la dia buat ghuper...geram sungguh....sib baik gelap suram....

alamak..kakak tak pandang la pulak.......


citer Toy Story 3 nie okey la...seronok la bebudak.... tapi semalam tak ramai pun budak2 yang tengok bapak budak ngan mak budak yang ramai tengok.......Iskandar jenuh nak jaga dalam tue.... tak leh duk diam...tapi perasan nak duduk sendiri.... macam la tinggi beno nak tengok wayang tue kan.....

hak nak hujung2 citer...barula duk diam..melepap bawak ketiak Mummy sebab ngantuk...tapi sib baik tak tido...kalau tak jenuh haku nak mendokong pulak....

Overall.... ku happy anak-anak happy......nak buat keje cam gini lagik bila kala pulak lagi yer.....

















2 comments:

  1. hai..slm singgah...first time smp sini,...sy suka tgok citer toy story ni...sedih gak, sbb tahap setiakawan tu tinggi...neway, tiap org ada opinion sendiri kan? =)

    Aku sebagai Surirumah

    ReplyDelete
  2. iyer..memang sedih ending citer nieh...tengok kartun pun leh nangis...

    ReplyDelete

please be nice to me