Wednesday, May 5, 2010

Catatan....Second Checkup


Gambar bukan dicilok dari pakcik gugel..... tapi diambil sendiri di dalam toilet sebentar tadik....kuhik kuhik kuhik....

Semalam pergi checkup utk kali kedua..... Alhamdulillah semuanya dalam berkeadaan baik.... cyst yang doktor detect masa mula2 mengandung harituepun dah kecut... dalam erti kata lain doktor cakap dah tak ado.... syukur..

Patutnyer ku checkup last week...tapi atas sebab sebab tertentu postpone ker hari Sabtu...hari Sabtu lak ku biol lupa Public Holiday...so baru la gi semalam....

Ku baru 14 weeks yerr.... tengok perut ada rupa orang ngandung 14 weeks ker... dah cam lima enam bulan kan....huhuhuhuhuhu..... pelik gak.kejap rasa besau perut kejap rasa kecik jek perut...bergantung kepada baju kot ehehehe pepepun memang jenis perut tebal kan....besau je ler perutnyer...

So next checkup 8 June 2010..... rasanya masa tue dah leh tahu jantina kan...ehehehehe... tak sabar nak rasa baby gerak nieh.....




6 comments:

  1. akak... same weeks with me..
    tapi ku takde perut langsung..

    kadang2 me n hubby kompius japp.. eh peknen ke idak ni...

    ReplyDelete
  2. hahahah untung lerrr...anak dah nak masuk 4 perut dok maintain lagik.... ku ni asal 3 bulan jek dah memang kene pakai baju maternity....

    ReplyDelete
  3. Best tengok orang mengandung. teringin lak rasanya, but not now la.
    anyway, take care.

    ReplyDelete
  4. cam besar je perut ko mah..best nyer peknen

    ReplyDelete
  5. bukan macam jek ira..dah memang besar pun....tapi tengok baju gak la..ada baju macam tak nampak..ada baju nampak besar giler....tapi skrg nie memagn saja nak bagi nampak sebab nak naik public transport kann..

    ReplyDelete

please be nice to me