Wednesday, May 5, 2010

Catatan....Apekah Ini?? Misteri Nusantara kah??


Hari aper ek.....hari Sabtu kot..iyelah time Abie masak best best tue lah hari Sabtu lah...rasanya haku tak mandi malam pun..... sebab sebelum kul tujuh haku dah mandi......hari kerja tak ada pulak timbul benda nieh...padahal ku mandi lepas kul tujuh....

tapi ada la keluar malam kejap gi umah Mak Long bebudak nieh...ajak makan meehoon sup.... balik dari rumah Kak Na tue la...dok telek2 kaki..tetiba aikkkkkkk....musykil musykil...

Izzati kata... Mummy langgar barang kot... rasanya tak ada..... dok tekan-tekan tak sakit pun...


sampai sekarang ada lagik yer tanda nieh..tak hilang-hilang lagik..... musykil musykil.....aperkah????




6 comments:

  1. sis..

    misteri nusantara kah??

    ReplyDelete
  2. itu ler..misteri nusantara kah...orang tua tua kata...kene ish tak gamak nak sebut..ehehehe...

    ReplyDelete
  3. entah ler.... jarang kene cam gini....melainkan memang lebam sebab langgar benda itupun tak ada la selebam gini...

    ReplyDelete
  4. Ada sesuatu tu Mah... dah hilang ke?

    ReplyDelete
  5. eynda..tak hilang lagik...masih terang benderang lagik cuma kecik sikit lah...lama tul nak hilang

    ReplyDelete

please be nice to me