Tuesday, May 11, 2010

Catatan....Rombongan ke Zoo Negara

Sabtu lepas... Tadika Izzati ada wat rombongan gi Zoo Negara... dua minggu sebelum gi tue teacher dia dah mention dah ada rombongan...

anak dara nie tak sabar-sabar nak pergi.... asal sabtu jek dia ingat nak pegi dah zoo negara padahal lagi dua minggu tue...

yang bestnyer pagi sabtu tue.... omak dia tak cukup tido sebab ada sakit perut cherry berry... so terlajak tido... sib baik la dia bangun awal dok tolong kejut...

siap kan bekal.. so jalan kaki la gi hantar dia kat tadika tue..sib baik la..satu jalan je kan... memang dekat sangat...yg kakak nie tak menyabo..jalan menonong sorang-sorang sebab dari jauh dah dapat bas stulah menunggu....



saya tidak sabar yerrr..... orang pertama sekali naik bas...haish...suruh turun salam ngan Mummy pun dia tak turun sudahnya Mummy yang naik jumpa dia....



Parents leh follow...tapi sebab Abie keje..dan condition Mummy tak larat nak jalan jauh-jauh tak dapat la nak ikut.... lagipun Adik sapa nak tengok.... padahal Izzati sibuk suruh Mummy ikut..tak per kakak nanti kita pergi satu family yer....


Babai Mummy... babai adikk...



Babai.......

Gambar-gambar kat bawah nie cilok dari Principle Tadika Aulad, walaupun nampak belakang badan dan sipi sipi jek...janji ada anak den....apo den kisah...eheheheh..


nampak beg princess kakak jek.....


haish...berpeluh-peluh tengok si kakak tue...dah la memang dia kuat peluh... teacher pakai baju pink yang buat peace tue.... Izzati kata nama dia Teacher Ros... iyer kot... Mummy ni tak berkempatan nak beramah mesra sungguh2 ngan teacher2 sekolah kakak.... iyelah dah beranto berjemput orang lain...haperdaaa Mummy nieh....(buat rasa ku nak carik keje tempat yang dekat ngan rumah jekkkkkk)

anyway..kakak sangat seronok pegi zoo negara..... 



5 comments:

  1. walah kakak sgt teruja...best sbb gi rame2 ngan kengkawan. zea ni bila dah tua masih ingat rombongan skolah ..sweet sgt rasanya...padahal dah pergi berkali2 sendrik.

    ReplyDelete
  2. zea, memang...akak pun dok ingat zaman zaman rombongan time sekolah dulu..(hengat hengat lupa la jugak).... tapi dia memang seronok la...tak sabar-sabar...

    ReplyDelete
  3. salam imah. sampai sana group berpecah2 ikut kumpulan masing2. Tu pun kakpah dapat amek gambar grup2 lain sikit2 je. hehe.. maap le ye tak do gamba si kakak.. dapat sipi2 je..

    ReplyDelete
  4. eh tak per kak pah...saya faham...ramai yang join saya pun tak harap ada muka anak dara tue....yang penting dia seronok gi sana...

    ReplyDelete
  5. mesti akak rs best klu dpt join sama2 ank g xtvt g zoo ni kan..xpe, next time gih bwk baby...

    ReplyDelete

please be nice to me