Friday, May 21, 2010

Catatan....Outbrain


Siapa yang ada letak Linkwithin kat bawah posting???  Tengah-tengah blog hopping pagi tadi tetiba aku jumpa satu lagik yang lebih kurang cam Linkwithin gak....

Outbrain..... sila masuk SINI.... senang jek nak buatnyer tak susah punggg... yang best Outbrain ni dia ada rating...so kita boleh la bagi rating kat posting-posting orang,..kita nak rate posting kita pun aper ada hal..bukan orang tau pungg keh keh keh...

Lagi satu kita boleh tau berapa ramai traffic (unique visitor) yang masuk blog kita...tapi hok ni kene register la..alah senang jek bukan susah pun....

Sapa-sapa nak rasa nak tukar boleh la tukar pada Outbrain nieh...comel pun comel...

Eerr utk aper ni yer....alah...utk reference posting lama-lama so posting lama-lama kita tak ada la terkubur cam gitu jek...tak caya leh tengok kat bawah setiap posting yang haku tepek nie..ada la kotak kotak thumbnail tue kenn..kalau tak nampak....huish... 3 jumaat jek tue...... alaaaa 3 jumaat jek nak dapat makan free....ehehehehhehe

Tak paham sila tanya pakcik gugel....






4 comments:

  1. tau psl ni.tp psl pe ntah mia x terfikir nak rate tue...(kelakar la klu piki psl mula2 nk buat link ni..jenuh cari camne nk wat.rupa2nya sng je)

    ReplyDelete
  2. hehehehe...tapi akak pun ada sikit biol gak nieh....kadang timbul bendanya..kadang tak timbul.nasib ler kan...ehehehehhee

    ReplyDelete
  3. cantik blog....
    akak suker!
    hiks

    ReplyDelete

please be nice to me