Tuesday, May 25, 2010

Catatan....Introducing


Semalam MC lagik... hai kali ni asik MC jek kejenyer... kali ni... urine infection buatkan perut haku cramp...now pun rasa sakit tak leh nak jalan sangat.... sangat berat....jek rasa....

So doktor bagi antibiotik..dah makan kene la habiskan kan...adui.... so semalam nak jumpa gynae...tapi my gynae tutup klinik dia awal la pulak so me just pergi jumpa Pembantu Perubatan O&G jek...

Cuak jugak masa sakit cramp kat perut tu sebab rasa sakit lain macam.... then dah 17 minggu ni..ku belum rasa sangat lagi baby gerak-gerak.... memang sangat cuak...

Mujur la pergi klinik semalam baby tak ada pepe.... dia gerak okey jek dalam tue Mummy jek tak rasa lagik...

So..anyhow...just to introduce my 17 weeks baby in my womb.....



tunjuk kat Izzati ngan Iskandar..... Iskandar wat derk jek.. Izzati excited



10 comments:

  1. clear nampak baby kat dalam tu.. aku dulu payah nk nampak clear laguni..

    ReplyDelete
  2. baby tgh best landing...sgt teruja!

    ReplyDelete
  3. wah, baby akak tengah relax tu... hehehehee

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah....nampak sihat jek... sib baik dia tak buat tanda peace or best eheheheeh semalam paper kosmo kan ada.... baby dia buat tanda best....ehehehe

    ReplyDelete
  5. waaaa s0n0knye,,,
    :( naK baBY gak

    ReplyDelete
  6. salam kenal,,

    best nyer tak lama lagi dapat baby.
    baby baik punya lepak dalam tu.. hehheh...

    ReplyDelete
  7. cik toge..... sila sila....

    ReplyDelete
  8. hehe sonok kak mah...

    semoga selamat semuanya ya!

    ReplyDelete
  9. seronoknye kak....mesti best kak ek?

    ReplyDelete

please be nice to me