Monday, May 3, 2010

Catatan....Jikalau Aku

Mula-mula baca kisah kat Aku Noi..pasal baby dia kene tekup muka sampai merah merah muka.... haishhh...

Pastu ni tadi pi masuk blog Makcik Rehen...dia bagi link kisah sorang budak kene baling ngan kayu...sampai cedera parah matanya.... haishhhhh....

Mak aiii...kalau anak anak haku ler yang jadik cam gitu entah ler... tang baby kene tekup muka dengan sepupu dia tue..rasanya tindakan spontan..harus ku menjerit.... kadang-kadang bila kita risau anak orang pun kita tak kisah kan...main marah jek... errrrk.....

Kalau sampai cedera parah mata.......adoih...... rasanya bukan haku yang mengamuk tak tentu hala kot...harusnya En. Abie yang mengamuk sakan ngan budak yang buat tue...sambil mak ayah dia kene tazkirah sekali kot....

Dan dan tue aku pi call Izzati kat rumah Mak Long dia..... hhhm..tengah tido la pulak....


3 comments:

  1. speechless la wei.. aduhai, ngeri tau

    ReplyDelete
  2. tue la pasal..ngeri kan...

    ReplyDelete
  3. mau sakit jantung yek klu ank kene tekup muka..xbernafas nnt susah...

    ReplyDelete

please be nice to me