Monday, May 3, 2010

Catatan....Birthday Celebration


Semalam ada birthday celebration anak sedara ku.... anak Angah ler....buat kat McDonalds Prima Saujana... biasa la kan bila dah sebut McD nieh...anak-anak den seronok ler..

layan gambar je lah ek....



masa mula mula sampai... kawan-kawan si Nina nie seme memalu lagik...



Izzati yang masa ni tengah tak ada mood nak amik gambau...hish tembam nyer la ko nak....

the food dengan Mummy Mummy pun tak hengat makan kemain sedap..air tue yer.... kemain sedap masuk dalam tekak nieh....huhuhuhu...

Iskandar yang entah berapa kali hilang haritue..... sib baik tak reti keluar...dalam McD tue jek dia berlegar.... fuh.. McD ni saya yang punyerrrrrr!!!!!


time to cut the cake.....

games time...... Izzati pi sibuk tengok orang.....



Oh adik sudah nampak games kakak "saya nak jugak!!!!" sudah hijack kakak punya sticker dan gambar....



saya nak jugak!!!!!..... alamak Mummy come to the rescue...... penyudahnya Iskandar melalak tak berenti.... penat iyer mengantuk pun yer.... sib baik abang mekdi tue baik hati bagi extra sticker...kat rumah ditampalnyer kat muka..haishhhhh....



No comments:

Post a Comment

please be nice to me