Monday, May 17, 2010

Catatan....Its Confirm



Rentetan dari Entary Ini.  kat facebook... En. Abie tag daku.... berbunyi begini.....


Syarmz Zack:- akhirnya... keputusan telahpun di buat..... persetujuan telah pun di meterai..... 1/12/10 ada lah tarikh yang diberikan..... maka... berhijrah lah aku ke negara orang untuk mencari rezeki.... Azimah Abu Sujak itu lah tarikh yang diberikan oleh management i ... so .... paling cepat ptn 2 tahun.... paling lama... ikut suka nak stay sampai bila.... huhuhuhu......

So ku kene bersedia dari segi mental dan bersedia..... macam-macam gak dalam kepala nieh.....

Dua tahun??? hhhhmmm...mampu ker aku nieh??? nak ikut?? tak ikut???.... hhhhmmm.....

Lagi sekali.. macammana ek???







5 comments:

  1. ada beberapa bln lagi nak pk...slow2 ler..kemana tu kak mah?

    ReplyDelete
  2. seberang tambak jek.......tak ada la jauh..tapi jauh la jugak...

    ReplyDelete
  3. da taip komen..
    tapi jadi panjang sangat plak...

    terus saya delete... haha da jadi cam entry plak kat blog akak kang ekekeke

    ReplyDelete
  4. ina..salam ziarah juga..

    ena..cakap aper?? taip balik....aiyarkkkk....

    ReplyDelete

please be nice to me