Monday, May 17, 2010

Catatan....Weekend yang bosan!!



(gambar cilok pakcik gugel)

Salam Pagi Isnin

Adui tak jumpa gambar yang sesuwai..... boring weekend..iyer dah lama dah ku alami weekend yang boring nieh...since Abie kerja ikut shift dan tak tentu masa nieh kan... weekend ku hanya di rumah sajork...

Tapi kalau Abie ada pun ku tak daya gak nak berjalan sana sini.... penat lain macam sekarang nieh..tak leh overload sikit mesti mengah semacam jek..

Kadang-kadang tue... just sidai kain jek tapi penatnyer cam buat keje bendang..... huhuhuhu......

Aper lagik nak bebel ek...no idea nieh... weekend tak buat aper tak ada citer best nak diceritakan....

nanti lah...kot kot ada idea ku hapdet lagik....








No comments:

Post a Comment

please be nice to me