Wednesday, May 5, 2010

Catatan....Tag / Award


Punya la berjinggut ku tak pernah kene tag ngan orang..tetiba hari nie kene tag pulak...or ada orang tag tapi haku yang tak perasan.... kuhik kuhik kuhik...

Ada beberapa pesanan dari pemberi award

Copy award nie kat blog korank
Dah....

wat ucapan korang kpd pmberi award dan perasaan korank
Terima kasih pada Pn. Zalia sebab hengat kat aku...

jawab soalan2 tag nie

1. Ape yang bermain di fikiran anda sekarang
lapar..nak makan aper kejap lagik nieh..padahal baru hentam nasi lemak sebungkus.....

2. Apakah nama samaran korang
Kak Mah @ Melati

3. Berikan 3 orang yang anda sayang

ish ramai laaaa..... mana cukup tiga...
1. Hisyam b. Zainun
2. Izzati Maisarah bt. Hisyam
3. Iskandar Muammar b. Hisyam

ahli keluarga yang lain...termasuk arwah ayah dan bonda...

4. Panggilan untuk si dia
Bie, Abie

5. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa
Rantai berat cam kapal sauh....(motif..cam la ko minat sangat barang kemas)

6. Blog mana yang korang suke visit n yang leh aku follow gak
Oh sila masuk bloglist saya..... seme ittew saya masuk kalau depa rajin hapdet....

7. Tag kan kepada 15 orang rakan blogger anda
1. Illa Butterfly
2. Zealvia
3. TTM
4. Posh76
5. Illa Skert
6. Aznie Bunnie @ Aku Noi
7. Adrina Adi
8. Janna the Journal
9. Salina Aktif Mama
10. Kaka Milo Es
11. Mia Herbalife (eheheh)
12. Noradzlina
13. Asz
14. Ira
15. Luvly Ma



4 comments:

  1. salam,

    bertuah sungguh.
    musim tag-mengetag sudah bermula..
    awas... :P

    ReplyDelete
  2. laa...sy pung kene? nnt sy buat yek

    ReplyDelete
  3. nasib baik hang tag aku.

    kalau tak nak merajuk 10 bulan.

    ReplyDelete
  4. huhuhu....sila la buat yerrr jangan malu malu...

    ReplyDelete

please be nice to me