Monday, March 22, 2010

Catatan....Sickness Part II


Maafkan saya....kat sini je lah saya nak mengadu pungg..bukan mengadu..just nak bercerita..kurang-kurang jadi pengalaman anak-anak saya esok....

Last week MC direct sampai 3 hari.... mula2 dua hari sahaja...hari Jumaat pagi bangun sangat tidak berdaya.... sambung amik MC lagi satu hari..

Hari ni boss saya ckp... 

"Hari ni mc lagi ker?"

aisey.... perli ker aper nie boss...

"Tak..hari ni you ada kat office tak?"

"Insya'allah ada boss"

"Tak ada.... I nak mintak tolong you nanti..."

huhuhuhuhu..... ingatkan perli berani mati punya..rupanya dia pun paham condition aku nieh..

Sedang merewind-rewind kembali...saat-saat mengandungkan Izzati dan Iskandar....pernah ke aku mengalami alahan yang teruk cam gini..... 

Faktor umur jugak kot buat rasa tak daya tue melebih-lebih...




2 comments:

  1. aku tau perasaan ko...aku 3 kali ngandung, confirm mesti masuk spital utk masuk air....kalo anak pompuan, sekali...anak lelaki 2 kali masuk....utk tempoh 2 nak masuk ke 3 bulan tuh....
    sebab tu ler aku sgt fobia ngandung...hehe

    ReplyDelete
  2. kannnn...en. somi pun dah sound..hazab sungguh tengok awak mengandung....cukup la tiga.....huhuhuhuhu...

    ReplyDelete

please be nice to me