Friday, March 5, 2010

Catatan....Iskandar



Sebernarnya kan banyak kaletah budak ni yang nak diceritakan...tapi bila sampai depan blog nie....macam blank pulak kepala otak nak nak berkisah pasal dia...

Macam yang pernah aku cerita sebelum nie...Iskandar asal balik rumah jek dari rumah Mak Long dia memang dia akan request "ammi nak tengok katun..." tak dibagi kan menangis cam kene cubit... kene ler mengalah ngan budak sorang nieh..
Penyudahnya...bila tengok kartun dalam BM.... dia punya tatabahasa pun sungguh menakjubkan...ehehehe..

"Mami.... macam sedap jek..."

sah sah dia ikut Little Einstein..

"Mami.... terlalu panas lah"
"beg ni terlalu beratlah..."

ada tak budak umur tiga tahun reti guna perkataan terlalu tue...ekekeke..

aper lagi yer..tengok Mummy dah blank dah nak citer...eheheh bila kejadian tue berlaku...berkobar-kobar nak blogkan ...tapi bila depan blog omak ekau nie terus jadik hilang ingatan....
Iyerlah...budak-budak nie lah madu dan racun utk aku...huhuhuhu







2 comments:

  1. Salam,

    bleh geng ngan anak Rehan la. Aishah pun 3 tahun dan bahasanya sebijik like your son.

    sure seronok depa komunicate kalau berjumpa...

    ReplyDelete
  2. hahaha true enuff..... memang leh geng....tapi budak2 kat rumah nie tak guna awak kat mak ayah dia orang..ehehehe...

    ReplyDelete

please be nice to me