Sunday, March 7, 2010

Catatan....Hamik!!!!!


Errrk..sekali dapat parcel ada empat daaaaa.... hahah padan muka ko.... hamik!!!

aper bendanyer...eheheheh aper lagik Drama Korea lerrr..... gara-gara pengaruh Pn. Zalia ler...sampai abih seme citer yang di promote aku suruh dia burn...

Hamik!!!! nak tengok yang mana satu nieh???

 

All About Eve 
(haku tak tau la gambar nie betul ker tak sebab tak tengok lagik kan citernyer)

pasal aper pun haku tak tau...


My Girl
baca sinopsis kat blog Zel cam best sungguh citer nieh....hmmm


Goong..
tajuk dia panjang rasanya...tapi Goong je lah...

pun bila baca sinopsis kat blog zel cam best jekkk...

 

Witch Yoo Hee
aik seme yang zel promote nie best sebenarnya...

itu yang jadik dilema tue tak tau nak tengok mana satu....aku jarang layan drama korea nieh.....mana tak nya tak dapat nak layan sangat..baru nak feeling-feeling dah kene tukar siaran...

So layan je lah drama-drama yg dah lama tayang nie..sib baik ada Pn. Zalia baik hati tolong burnkan...eheheheh...

Agak-agak lepas nie kalau dia ada promote lagik...harus ku nak jugak...

Err Zel.... cukup bulan boleh aku bayar....ahaksss...





2 comments:

  1. kak azimah, kitenyer dh masuk 2 minggu dpt..tp blm dpt layan lagi arrr

    ReplyDelete
  2. akak hari khamis haritue.... tak sempat nak bukak pun kotak parcel ahaksss....sibuk kenduri...

    ReplyDelete

please be nice to me