Friday, March 5, 2010

Catatan....Busy Weekend!!


Wah bukan busy kerja tak ada gambar lain yang boleh membayangkan kesibukan saya..hanya gambar itu sahaja yang saya mampu cilok dari pakcik gugel...eehhehe

Khamis & Jumaat ku mengambil cuti sempena Pakcik kepada En. Abie akan menikah dan akan ada kenduri kawin ler kan..

Khamis celik-celik mata jek ku bertungkus lumut membuat cupcakes sebab target mau hantar sebelum kul 4 petang...mission accomplish...hahahahaha..hampeh kan padan muka..nak sangat tawar diri sponsor cupcake utk dijadikan hantaran..tapi tak per ku enjoy...sesi pembelajaran utk diri sendiri....

Jumaat tadik nie pulak...celik-celik mata ku bertungkus lumus pulak buat kek utk kakak ipar, sebab dia nak wat birthday party anak dia esok...well terpaksa la buat awal kan....sebab petang tadi...Pakcik tue menikah ler pulak.... kang buat malam-malam kang harus tunggang langgang dengan budak-budak..nampak budak-budak tidor ngan haku haku pun tidor...iyer..kek telah selamat di pos.... Selamat Hari Jadi Bazir & Faaiz, sorry Mummy tak dapat nak join your birthday bash esok.... kenduri belah perempuan ler pulok...

Malam nie...di saat ini dan diwaktu ini...anak anak telah selamat melayarkan diri... saya pulak sakan berblog...ehehehehe...kene update jugak...takkan tak update kotssss......

Gambar-gambar kek akan diupdate nanti yer.... tak sempat nak upload lagik kat pc.... nanti lah yer...

Esok Sabtu kenduri belah perempuan.. Ahad kenduri belah laki kat Putrajaya....yes..busy weekend....huhuhuhu...

Segala tok nenek gambar akan di upload bila berkelapangan yerrr....




No comments:

Post a Comment

please be nice to me