Monday, March 1, 2010

Catatan....Hari Jadi Izzati Maisarah


Layan gambar je lah...ahaksss..motif tayang kek Izzati balik...hahahahahaha....
 

rupanya bila tengok-tengok balik tak banyak rupanya amik gambar time birthday Izzati semalam..cuma gambar-gambar nie je lah...tak per lah kurang-kurang ada gak gambar....kan...
Gambar Mummy langsung non hado...
  

  
 tak sangka kawan tadika Izzati ada yang datang... Hanis namanya.... nampak cam Izzati baik ngan Hanis nieh..rasanya salah sorang kawan baik dia kat Tadika Aulad tue...

  

  
 Iskandar yang excited nak kekah cupcakes tue... eheheh tak sabar2 dia nak makan gambar kakak dia..ehehehe...

  
 i don't know..i just like the above picture..... 

 


to be continue....... edisi membuka hadiah



No comments:

Post a Comment

please be nice to me