Monday, March 1, 2010

Catatan....Hari Jadi Izzati Maisarah - The Food


Sebenarnya kan ku terlupa nak snap gambar makanan-makanan.... sebab sibuk giler kan... sib baik En. Abie ada amik gambar.walaupun dah selamat kene kekah...
 
Menu Hari Jadi Izzati semalam adalah..
Laksa
Roti Jala
Drummet
Sosej
Salad Buah
Kuih Muih

simple giler je kan menu.... itupun ku ingat nak tambah Pizza..saja la utk budak-budak...tapi Abie kata dah banyak...so maintain je lah itupun cuak jugak bila tetamu datang sekali rap.... takut makanan tak cukup..rupanya laksa tue banyak..haku jek cuak tak abih-abih.....

Siap leh tapaukan lagik utk geng geng adik behadik CCM...(errr me ex jekkk)...ehehehe... adik beradik haku sohih la tapau jugak....
  
oohhh lupa ada Dadih..jiran sebelah rumah yang baik hati sedekahkan dadih.... huhuhu.... malu ai... Abie konon nak buat cocktail buah..tapi sebab bekas tak cukup so.... nenas asing..air asing...saper reti tue... campokan..tak reti tue buat asing asing ehehehe...
  
kuah kari utk roti jala......

 


tada.....ini lah Kek Birthday Izzati.... errr i buat sendiri..itupun jenuh nak design tue..... tak master lagik nak ratakan icing atas kek...itupun.... ramai puji...waaaah... Mummy buat sendiri kek..hahahaha ..vangger vangger..... Izzati pun suka giler tengok kek dia...

Dan kek tue ramai kata sedap...... dan..percaya tak..haku tak makan langsung segala benda yang haku buat utk majlis Izzati tue..baik kek, baik coklat baik cupcakes....

kikikikik...

to be continue........



1 comment:

  1. walah....meriahhhhhhhhhhhhh!kek tu cantek!!!!

    ReplyDelete

please be nice to me