Monday, March 1, 2010

Catatan,,,,Birthday Izzati Preparation


Assalamualaikum,

Hari ni saya cuti yer... badan adalah sangat sakit...kaki kiri betis dah berbijik...tangan kanan cam kebas tak kebas...(penyakit kah)... jalan dah cam orang tua...

Ish nampak sangat energy level saya berkurangan...baru 34 tahun...

Okey lah back to the topik...

Sila layan gambar-gambar apa yang telah saya siapkan utk Majlis Hari Jadi Izzati....cuti tiga hari...penuh aktiviti... Jumaat kemas rumah satu hari sampai berair-air hidung.....

Sabtu buat cupcakes dan kek Izzati ...prepare goodie bag ..sampaikan haku tido punggg kul dua pagi...huhuhu

eh melalut lagi..sila layan gambar...


nak tengok besar-besar sila klik kat gambar tue yer...ini ler hasil susah payah ku membuat cuppies utk birthday Izzati.... yang design ntah haper haper tue nak letak dalam goodies bag...... bengong kan..patut tak yah nak beicing segala... sebab goodie bag tue sohih la tunggang langgang dalam tue....penyudahnyer.... segala hiasan...adalah bersememeh dalam kotak tue...huhuhu..

pastue aku buat cuppie utk goodie bag nie pulak main bakar jek..tak letak dalam muffin tray... so..berkerepot kerepot laaaaaa cup tue...huhuhu lesson learn..guno cup yang keras tue jek senang....

sib baik ada satu set cuppies tue ku guna cup keras tue..... so senang la nak hias...tapi..tapi..... silap percaturan...letak adunan sikit jek so jadik half of the cup sahaja...selebihnya adalah penuh dengan krim.....

lesson learn..... belajar lagi dan lagi yer...ahaksss....

 

ini pulak set coklat.... buat awal.... sebab coklat ni adalah senang sikit compare dengan cuppies tue.... entah kenapa kali ni nak buat birthday Izzati serba tak menjadik....aper sal ntah.... aku buat set utk orang dewasa ngan kanak-kanak..dalam kotak tu letak dalam goodie bag utk orang dewasa..(well....orang dewasa pun i bagi tawwww)..... yang lollychoc tue ku buat utk budak-budak...alhamdulillah....abihhhhh sungguhpun cair cair cam gitu...uhuksss... 

 

ini lah goodie bag birthday Izzati..... pink karer........ sila puji beg Disney Princess tue lawa kan...ahakssss.... saper saper nak i boleh tolong belikan...(sempat promote lagik tue)..... a part of plastik la...tapi cam paperbag gituk.... yang boboy boboy pun ku bagi jugak dah birthday girl kan....birthday boy lain ler...

macam corak dan kartun ada beg nieh...ehehehehe.....

to be continue........





No comments:

Post a Comment

please be nice to me