Monday, March 8, 2010

Catatan....Hasil Kerja Tangan Ku

Hasil keras tangan ku...huhuhuhu.... watermark blog lain tapi tak masukkan lagik kat blog lagi satu...

tunggu-tunggu sat...
 

  
 first time buat cupcakes untuk hantaran...camporan flavor.... coklat ngan vanilla.... hiasan guna fondant.... buat cupcakes tue kejap jek...nak menghias guna fondant tue..adush..leh tahan gak..sampai tergeliat la...pergelangan kaki....

cupcakes ni ku sponsor utk majlis pernikahan Paksu En. Abie...saja la nak tunjuk skill...kononnnnn

  

  
 coklat ni pun ku sponsor jugak.... tapi disebabkan hantaran dah terlebih makanya coklat nie jadi bahan makan utk orang-orang belah lelaki je ler...kih kih kih...

  
 banyak lebih cupcakes haritue..sebab buat dua flavor kan...so lebih nie ku hias simple jek cam gini.... untuk buat makan-makan sendiri jek...

  

 
ini pulak tempahan kek dari kakak ipar ku..untuk anak-anak dia.... no idea dah nak hias camner....sebab cam tak confident jek nak hias dengan buttercream..so ku hias jek dengan coklat ganache..... itupun sebenarnya banyak bersememeh....

hopefully seme nyer sedap la kat tekak memasing.....





2 comments:

  1. perghh terliuh da ni kak mah oiii....huhu

    tantek deko nye...

    ReplyDelete
  2. lawanya mah...nampanya ko punya skill makin menjadik....

    ReplyDelete

please be nice to me