Wednesday, February 24, 2010

Catatan....CROCS Part II

Wah...tetiba ramai pulak...(ramai la sangat kannnn)
yang berkenan dengan CROCS Cyprus yang haku belikan utk akak ipar akut ue kan...

Siap tanya lagik berapa price..siap mintak tolong lagi mau belikan itu CROCS...

Huh CROCS Cyprus..yang mana satu?? jap jap...

CROCS Cyprus yang ini

 

ha..aku nyer CROCS Cyprus nie yang cam kat atas nie lerrr...sebijik sebentuk...masa aku beli time bulan puasa tahun lepas RM80..oh sila percaya yer..saya tak mampu nak pergi butik...
Pastu CROCS yang aku belikan utk akak ipar aku lepas adalah berharga RM59...iyer..sila percaya bulat-bulat saya tarak tipu woooo....... maka bila aku reveal harga ramai lah meroyan nak kirim belikan kasut ini..

Untuk golongan branded beli barang kat butik...entry ini bukan utk anda..(wahhhh.....sangat daring statement ittew)....

So dengan rasa ala-ala hampeh... tetiba aku offer sesapa nak kirim CROCS Cyprus nie boleh la kirim kat aku.... rela haku nak belikan nieh....

warna yang ebelebel yang aku tengok haritue..adalah Hitam + Merah (macam gambar entry sebelum nieh, brown seperti di atas...dan yang dibawah ini... (warna lebih kurang...tapi yang aku nampak kat kedai nun gelap sikit lagik... errr ala-ala turqoise kelabu asap la...hahahaha)



(gambar adalah cilok kat google)

Harga adalah rm59...kalau orang tu naikkan harga....ampun lah yerrrr..akan ku hapdet...

lagi satu CROCS Havana.... yang cam kat bawah nie lerrr....

Yang ni Harga RM35 sila percaya bulat-bulat...

saper saper nak lenjan hari hari boleh la pakai.... sedap tak sedap tue ditanggung sendiri almaklumlah bukan barangan butiksss.. warna ada hitam jek dek non.....

kalau betul2 nak sila letak kat ruangan komen ini..ekekek sekali non hado,....
sekali ngan size yer.... size CROCS nie adalah one size smaller...
means kalau anda size 6 size CROCS adalah 7...addder faham..

motif tetiba nak jadi Personnel Shopper nie kenapa yer??

ko la punya pasal ni mas....kui kui kui...




5 comments:

  1. alah design lain xde ke kak mah?? hehehe

    ReplyDelete
  2. lawo tu.. kl memang musim kasut ni...

    ReplyDelete
  3. ze..design lain ada...tapi jenis cam selipar jek....

    havana tue ada gak..tapi jenis tinggi....tali pusing2 camner nak explain ntah..nanti lah ku pergi lagik tempatnyer...

    biasa lah dah benda murah kan...ramai la minat nak beli

    ReplyDelete
  4. mah
    yg havana tu cun ar..
    nk kirim tp saiz kaki aku kadang saiz 4 kadang saiz 5... cemana ek?

    ReplyDelete
  5. del.biasa sangat2 biasa kasut ko pakai size aper...aku pun kejap lima kejap 6 tapi yang crocs nie size akku 7 so maknanya size 6 ler err ko paham ker...ekekekeke...

    ReplyDelete

please be nice to me