Monday, January 4, 2010

Catatan....Jakun Jap!!



Huhuhuhu gambar adalah kurang jelas...tapi tak kira sibuk gak nak menjakunkan diri. Tau...tau mesti ramai yang tau pasal hal nieh...tak kira dah nama pun haku jakun kan..so nak gak citer..

Masa pergi berjimba berdating ngan Abie kat Sunway Pyramid haritue..ala-ala jakun jek tengok system parking dia...wahhh ada lampu lampu gitu..senang sangat nak carik parking.

Gambar-gambar nie kat Mines Shopping Center bukan kat Sunway Pyramid...tapi dia orang ada system parking yang sama...


 

kalau dulu jenuh la dok nak carik parking tengok ada kosong ker tidak...la nie main tengok lampu jek kat atas tue.kalau hijau tue kosong la kalau merah tue memang dah ada orang letak parking la ...

hahaha sungguh jakun tawww....


 

 


base on sign cam kat gambar nie..(sorry gambar kurang jelas..sebab amik time keta bergerak)..leh tau berapa banyak lagi parking yang available...tak yah la nak tengok ..jenguk jenguk....so kita leh terus ker parking area yang dah memang ada parking banyak kan..

so convenient...

err haku sorang je ker jakun..ahakssss..



http://azimahas.blogspot.com

5 comments:

  1. salam
    tak pe .. saya masa mula2 dulu pun kehairanan macam tu jugak hehe

    ReplyDelete
  2. ekeekeke...
    sori k.mah...lawak la ahkak ni...ekekek

    ReplyDelete
  3. Aku rasa kalau aku kat situ lagi jakun abis....pasal kat melaka takde lagi sistem camnie...kui kui kui

    ReplyDelete
  4. tuh aku suka sunway..tp laki aku liat betul nk g sana...aku rasa lagi dkt sunway piramid tuh ngan klcc..

    ReplyDelete

please be nice to me